Online-undervisning

Har du brug for at undervise online, er der flere gode værktøjer at vælge imellem. Overvej hvad du har brug for at vise i din undervisning, og hvilken kontakt og dialog du og dine deltagere har brug for. 

Lige nu oplever vi en nysgerrighed, en interesses og et behov for at etablere forskellige typer af online tilbud lige fra små inspirationsvideo til egentlige undervisningsforløb. Du er altid velkommen til at kontakte din lokale skoleleder for videre sparring vedr. online undervisning.

Vi har samlet information om tre forskellige muligheder for online-undervisning. Teams, Zoom og Hangouts kan dele underviserren eller deltagernes skærm eller whiteboard. Programmerne kan også optage undervisningen. Under dokumenter til højre, finder du en vejledning til Teams og en introduktion til zoom. I dokumentet Notat om onlineplatforme kan du læse om Teams, Zoom, Google Hangout. 

Hent dokumentet her

Få sparring på facebook
Vi har oprettet en Facebookgrpupe for undervisere, der er interesseret i onlineu ndervisning. Vil du være med til at udvikle online-undervisning i LOF eller blot følge med i tips og tricks fra dine kolleger, så bliv en del af gruppen. 

Find Facebookgruppen for undervisere her

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling