Om LOFnet

Velkommen til LOFnet. LOFnet er vores interne hjemmeside for alle aktive LOF'ere. LOFnet fungerer som vores intranet. Det er her, du finder redskaber, viden, manualer og inspiration til at varetage og udvikle jeres lokale LOF-afdeling.

Enkelte menupunkter er låst. Hvis du ikke har et login, kan du skrive til tsb@lof.dk

Nyheder
I LOF lever vi af hinandens gode idéer og erfaringer. Dem samler vi blandt andet i vores nyheder og i vores nyhedsbrev LOFnyt, hvor vi også formidler nyt fra landsorganisationen. Modtager du ikke nyhedsbrevet, eller har du fået ny mailadresse, så skriv til lof@lof.dk

Kurser
For at sikre udviklingen i LOF er det vigtigt at holde sine kompetencer ved lige og udvikle nye. Derfor tilbyder landsorganisationen et bredt udvalg af kurser, som er fordelt over hele året. Se mere, og tilmeld dig i listen over kurser.

Skoleleder 
Under menupunktet Skoleleder kan du blandt andet læse mere om økonomi og finde vejledninger til administrationssystemet ASA og Umbraco I LOF's Håndbog finder du en beskrivelse af skolelederen og bestyrelsens arbejdsområder. Håndbogen giver også overblik over de regler, blanketter og skemaer, en lokalafdeling skal bruge.

Bestyrelsesarbejde
Under menupunktet: "Bestyrelsesarbejde", finder du vores tilbud til LOF's bestyrelser under overskriften Sammen ind i Fremtiden. Du kan også finde vejledninger til ansættelse og få gode råd til markedsføring. I LOF's Håndbog  finder du en beskrivelse af skolelederen og bestyrelsens arbejdsområder. Håndbogen giver også overblik over de regler, blanketter og skemaer, en lokalafdeling skal bruge.

Udvikling (Kræver login)
Under Udvikling får I adgang til LOF's særlige partnerskabsaftaler, eksempler på velfungerende nye aktiviteter, inspiration til hvordan I når nye målgrupper og en række gode værktøjer til udviklingsarbejdet. Har du ikke et login, så skriv til jac@lof.dk

Underviser i LOF
Er du underviser i LOF, kan du finde inspiration til din undervisning og markedsføring af dit kursus under menupunktet underviser.

Find LOF's landsorganisations hjemmeside 

Find din lokalafdelings hjemmeside 

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling