Kreativiteten foldede sig ud på udviklingstræffet

1. november 2012 kl. 12:07

Nytænkning, kreativitet og idéudvikling var overskriften for dette års udviklingstræf, som blev afholdt for bestyrelsesmedlemmer og skoleledere fra Fyn og Jylland i weekenden d. 26 - 27. oktober i Middelfart. I den kommende weekend (2. - 3. nov.) afholdes kurset i Sorø for folk fra Sjælland, og du kan stadig nå at tilmelde dig.

Fredagens program bød på oplæg og inspirerende input fra konsulenter i LOFs landsorganisation, mens lørdagens program var et kreativt arbejde med ideer til nye LOF aktiviteter. Pia Friberg, managementkonsulent i Frontsetter, satte gang i det kreative arbejde med inspirationskort, målgrupper, mulighedsgalleri med nye temaer, empatikort og oplæg til nye handlingsplaner. Det gav deltagerne inspiration til nye temaer, som LOF kan tage fat på, og der kom mange spændende ideer ud af det. Blandt andet gav det ideer til, hvordan LOF kan videreudvikle de temaer og aktiviteter, vi allerede tilbyder, men også hvordan vi kan tilbyde nye aktiviteter til nye målgrupper bl.a. til unge og indvandrer. Der kom blandt andet ideer til kurser i økonomi for unge, kurser i hverdagsøkonomi og nationaløkonomi, madlavning for singler og mænd samt Blå September - et nyt tiltag for at sætte fokus på LOFs sæsonopstart i september. 

Når begge kurser er blevet afholdt, vil materialet fra kurset og de ideer som er blevet udviklet, blive lagt op her på Lofnet.

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling