Udviklingstræf 2012

12. november 2012 kl. 09:51

Der var masser af bud på udviklingsmuligheder og nye aktiviteter i LOF, da der blev afholdt Udviklingstræf i weekenderne d. 26 - 27. oktober og d. 2.-3. november. Temaet for kurset var udviklingen af nye temaer og undervisningstilbud i LOF, og deltagerne fik gennem oplæg og kreative input til opgave at komme med ideer til, hvilke aktiviteter LOF skal tilbyde i fremtiden.

Pia Friberg, der er managementkonsulent i Frontsetter, satte med sine værktøjer gang i den kreative proces, men det var deltagerne selv, der skulle være aktive og komme på ideerne til det mulighedsgalleri, der blev udviklet med 13 konkrete bud på fremtidige temaer for LOF.

De mange idéer fra lørdagens kreative udviklingsarbejde er samlet i et notat, som du kan finde på lofnet.dk. Flere af deltagerne nævnte at arbejdet med mulighedsgalleriet gav mange nye ideer at arbejde videre med lokalt, og listen over emnerne er til fri afbenyttelse for lokalafdelingernes eget udviklingsarbejde. LOF's landsorganisation arbejder videre med udvalgte temaer, og de vil blive præsenteres på Idétræf 2013 d. 2.-3. februar i Svendborg.

Hvis I ønsker yderligere sparring til udvikling af aftenskolens kurser og andre aktiviteter, så kontakt LOF's udviklingskonsulent Dorthe Lykke Olesen på dlo@lof.dk eller tlf. 40 21 34 73.
 
Se alle oplæg og mulighedsgalleriet her. Husk brugernavn og kodeord til lofnet.dk.

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling