LOF inspiration

23. august 2012 kl. 14:23

Så har vi modtaget de første flotte og indholdsrige programmer 2012-2013 fra afdelingerne. Tak for det. Vi modtager fortsat gerne tre eksemplarer fra de afdelinger, der endnu ikke har sendt os det trykte resultat af deres anstrengelser.

LOF Skiveegnen fortæller, at den nye skoleleder Jonna Jeppesen er kommet godt fra start. Jonna har på kort tid formået at få flere nye kurser i programmet, og hun har indledt et samarbejde med LOF Midtjylland og LOF Karup om tre oplevelsesture. Den første tur, "Besøg på Flyvestation Karup", blev ret hurtigt fuldtegnet.

LOF Jammerbugt deltog i Aabybro Event den 18. august. LOF's stand var godt besøg, og der blev uddelt sæsonprogrammer, siger sekretær Sonja Madsen. 

LOF Holbæk tilbyder en gratis prøvetime i alle bevægelsesfag, hvis man er i tvivl om, hvad der er det rigtige fag at deltage i. Man tilbyder også et gratis orienteringsmøde for nye kursister i navigation. Holbæk har i sit program QR-koder for mere information om sprog, pc, foto, krop og bevægelse, kreative og praktiske fag, musik og sang, mad og drikke, sejlsport og jagt samt førstehjælp. 

LOF Solrød har også en QR-kode i programmet; ved at scanne koden kan man læse mere om LOF.

LOF Slagelse har i sit program markeret handicapvenlige adgangsforhold med et piktogram af en kørestolsbruger ud for det enkelte kursus eller foredrag.

LOF Mariagerfjord tilbyder kurser i cirkeltræning og Pilates som flexhold. Man tilmelder sig et stamhold; bliver man forhindret i at deltage, giver man læreren besked, fx via SMS. Den tabte undervisning kan så indhentes på et af de andre hold, hvis der er ledige pladser.

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling