Velkommen til nye skoleledere

23. februar 2022 kl. 10:07

Ny skoleleder Nordvestsjælland
Mette Møller Olsen (billede) er ansat som ny skoleleder i LOF Nordvestsjælland per 1. april. Mette er lige nu lektor på Odsherreds Gymnasium og beskriver derudover sig selv som mor, landmandskone og civilsamfundsaktivist. Hun er også næstformand i lokallisten Nyt Odsherred. 

- Jeg glæder mig til at arbejde med folkeoplysning og viden i bred forstand. Jeg er optaget af demokrati, medborgerskab og stærke civilsamfund. Det håber jeg, at jeg kan være med til at bidrage til og udvikle gennem LOF. Og så glæder jeg mig rigtigt meget til at hilse på undervisere og kursister, samt til at styre LOF videre og udvikle nye områder og samarbejder, siger hun til Sjallandske Odsherred.
Læs hele artiklen her

Mette Møller Olsen overtager posten efter Karina Vincentz, der fratrådte efter sin udnævnelse som borgmester i Odsherred Kommune. Karina har været skoleleder i LOF siden 2013, hvor hun overtog ledelsen af LOF Odsherred. I 2015 blev hun også skoleleder i LOF Kalundborg, som samtidig fusionerede med LOF Høng. Vi siger tak til Karina Vincentz for hendes store indsats for at samle og udvikle den velfungerende afdeling, vi i dag kender som LOF Nordvestsjælland. Takken gælder også Margrethe Bjerre, som er afdelingens administrative medarbejder. Margrethe har lagt mange kræfter i at varetage skolelederfunktionen efter Karina og vil fortsat have hænderne på roret frem til Mette Møller Olsen overtager i april. 

Ny skoleleder Egedal
Pernille Bloch Madsen er ansat som ny skoleleder i LOF Egedal. Pernille arbejder allerede for at skabe et attraktivt og aktivt lokalmiljø i Egedal som stifter og ejer af online-mediet VoresEgedal.dk. VoresEgedal er en online lokal guide til aktiviteter, arrangementer, steder og oplevelser i Egedal lokalområde. Pernille overtager stafetten fra Laila Glienke, der har været skoleleder i LOF i et års tid.

Laila og Pernille
(Tv. Laila Glienke. Thh.: Ny skoleleder Pernille Bloch Madsen)

Næsten ny skoleleder i LOF Slagelse
Siden 1. oktober har Helle Jacobsen (nedenfor) været skoleleder i LOF Slagelse. Helle Jacobsen har et særligt godt kendskab til LOF, da hun har været formand for afdelingen siden maj 2018 og før det var næstformand. Helle Jacobsen kom fra en stilling som  souchef i UU Vestsjælland og har tidligere siddet i byrådet for venstre. Helle Jacobsen afløser Helle Magh, der startede i december 2017.

Helle Jacobsen

Ny skoleleder LOF Skive
Ann Theresa Bitsch Hansen er ansat som ny skoleleder i LOF Skive. Ann Theresa er uddannet lærer. Hun overtager posten efter Ellen Margrethe Sørensen. 

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling