Tema: Onlineundervisning

7. november 2022 kl. 11:22

Onlineundervisning i aftenskolerne giver nye og spændende muligheder. I LOF har vi de seneste år opsamlet og systematiseret erfaringer og viden, der kan styrke netop det område.

Vi har bl.a. gennemført en undersøgelse i samarbejde med LOF Øresund. Vi har udarbejdet inspirationsmateriale til online deltagere og samlet best practice anbefalinger til undervisere og andre aftenskoler, som vil lave forløb online. 

LOF er nu klar med en temaside, der gør det nemt at deltage i onlineundervisning. Her er der også gode råd og viden til undervisere og skoleledere, der vil i gang med denne type undervisning.

"Tiden er til at lave eksperimenter og forsøge sig frem i forhold til kurser online - det lærte aftenskolerne af corona. De digitale indfødte kan med rette forvente, at aftenskolen har tilbud online, og flere mennesker blev under corona-nedlukningerne fortrolige med at deltage i kurser og møder online. Med LOF's online sproghold, bevægelsestilbud, slægtsforskning og højskoleforløb oplevede vi nye undervisningsformer og andre muligheder for at tiltrække nye deltagere til aftenskolen", siger Per Paludan Hansen, der er sekretariatsleder i LOF's landsorganisation og fortsætter:

"Onlineundervisning kan ikke stå alene. Vi har alle brug for de fysiske møder og det særlige fællesskab, det kan give. Men det er et godt supplement til aftenskolens øvrige aktiviteter, og det er helt oplagt også at udvikle tilbud, der kombinerer de to, så deltagerne både kan nyde godt af fællesskabet og fleksibiliteten".

Du finder temasiden på www.lof.dk/online 

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling