Skoleledertræf 24. og 25. marts

13. januar 2022 kl. 12:58

Torsdag den 24. og fredag den 25. marts holder vi skoleledertræf på Gram Højskole i Sønderjylland. På skoleledertræf samles alle skoleledere i LOF til et døgn med faglige oplæg, sparring og socialt samvær. Vi begynder skoleledertræf med en workshopdag i annoncering på sociale medier

Tilmeld dig skoleledertræf inden 3. marts
Find link til tilmelding her 

Vi glæder os til at se alle LOF's skoleledere til et døgn med fokus på opgaven som leder i LOF. Skoleledertræffet holdes på Gram Højskole, der ikke ligger langt fra Gram Slot, hvor vi får en rundvisning. Slottet er ejet af Svend Brodersen, der sammen med sin familie har udlevet drømmen om at et moderne, bæredygtigt landbrug og en kulturinstitution med en levende historieformidling.

Om programmet
En stor del af jobbet som skoleleder handler om at sikre, at nye og eksisterende deltagere finder og tilmelder sig vores aktiviteter. Derfor begynder vi skoleledertræf med en workshop i annoncering på. Workshoppen giver dig en indføring i Facebooks annonceringsværktøjer, i muligheden for at sætte faste målgrupper op, og i hvordan du evaluerer effekten af dine annoncer. I løbet af workshoppen arbejder du med annoncer for dine egne aktiviteter Facebook. Workshoppen ledes af David Lorentzen, som har sin egen rådgivningsvirksomhed.
Læs mere om David Lorentzen her

Fredag sætter vi fokus på, hvordan vi kan forenkle vores administrative arbejde. Vi taler om, hvordan vi kan udvide aktiviteten til flere kommuner og styrke samarbejdet mellem afdelingerne.

Skoleledertræf er et godt sted at få inspiration til nye aktiviteter. I år bliver skolelederne præsenteret for konceptet Bag Om Smagen som er en stor succes i LOF Syd, og som allerede har bredt sig til flere afdelinger. Vi arbejder videre med at udvikle aktiviteter inden for temaet bæredygtighed, og får også inspiration til, hvordan vi kan bruge naturen mere i undervisningen.

Torsdag aften spiser vi en hyggelig middag sammen og netværker på uformel vis.

Læs mere og tilmeld dig her

 

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling