Kim Valentin i Folketinget

24. november 2022 kl. 08:28

I første omgang blev LOF's formand Kim Valentin ikke genvalgt til Folketinget og var i stedet på vej til at overtage en af pladserne i Europa-Parlamentet efter Søren Gade og Line Søegaard-Lidell, der begge blev valgt ind i Folketinget.

Men sådan skulle det alligevel ikke gå. Kim Valentin takkede nemlig ja til at overtage Karen Ellemanns mandat i Folketinget, som hun forlader efter at have sagt ja til jobbet som generalsekretær i Nordisk Ministerråd.

"Politik er det vildeste. Og de sidste 14 dage i mit liv har været ret underlige - alt har været i luften. At kunne slappe af i den situation har været en meget udviklende tid for mig. Jeg er glad for at være i Folketinget igen", siger Kim Valentin og fortsætter:

"I regi af LOF glæder jeg mig til at fortsætte processen med at styrke organisationen, så vi kan få endnu flere med i de folkeoplysende aktiviteter i aftenskolen. Der er et enormt potentiale, for aftenskolen er genvejen til at blive sundere, klogere, grønnere og til at kunne begå sig i en digital hverdag".

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling