Idetræf og Årsmøde

3. februar 2022 kl. 11:18

Vi inviterer til Idétræf og Årsmøde den 21. og 22. maj på Hotel Svendborg. Du kan nu se programmet på konferencehjemmesiden, hvor du også kan tilmelde dig. Alle skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og undervisere er velkomne. Der er tilmeldingsfrist den 20. april.

Find weekendens program og link til tilmelding på konferencehjemmesiden
lof.dk/idetraef

Se invitationen til Årsmøde og Idétræf her

Årsmøde
Årsmødet starter lørdag kl.: 10.30. Her gør vi status over årets gang i organisationen, drøfter det kommende års aktiviteter og vælger landsorganisationens organisatoriske ledelse. Årsmødet vælger LOF's formand og næstformand samt 6 menige medlemmer og 2 suppleanter. Alle delegerede, der møder personligt op, har stemmeret. 

Find en oversigt over den nuværende landsstyrelse her 

Idétræf
Lørdag eftermiddag afvikler vi Idétræf, som er LOF's interne konference for udvikling og inspiration. Det er her, vi samler hele organisationen til et døgn med faglige oplæg af høj kvalitet, mulighed for fordybelse i selvvalgte temaer og sparring med kolleger fra hele landet.

Det sociale samvær er en stor del af Idétræf. Der vil være god tid til uformel sparring i løbet af weekenden. Lørdag aften indbyder vi til en hyggelig jubilæumsfest med fællessang og musikalsk underholdning ved trioen "De halvgamle."

Bæredygtighed og partnerskaber
Temaet for Idétræf 2022 er: Fornyelse af aftenskolen. Vi fokuserer særligt på, hvordan vi kan indgå i gode partnerskaber, og hvordan vi herigennem kan bidrage til at skabe en mere bæredygtig verden.

Forfatter Lone Belling vil give os inspiration til, hvordan vi kan træffe de bæredygtige valg i hverdagen. Til jer, der vil arbejde med at udvikle aktiviteter om bæredygtighed, har vi flere moduler, der går i dybden med det. Vi kan alle glæder os til at møde slotsejer Svend Brodersen fra Gram Slot, der fortæller om, hvordan han har skabt et bæredygtigt landbrug og en moderne kulturinstitution.

Overalt i landet leder organisationer, kommuner og kulturinstitutioner efter dygtige partnere. Dokk1 i Aarhus Kommune er en af dem. Hør Lisbeth Overgaard Nielsen fortælle om, hvordan Dokk1 arbejder strategisk med partnerskaber, og om hvad de leder efter i en partner som LOF.

Partnerskaber er også en tilgang, Silkeborg Kommune anvender i arbejdet mod ensomhed. Vanja Horvat Pedersen vil fortæller om kommunens arbejde for at tilbyde alle en vej ind i fællesskabet og giver indblik i, hvor LOF kan bidrage til denne fælles problemstilling.

Idétræf begynder med et oplæg af Christian Hüttemeier, partisekretær i Venstre. Han giver sine perspektiver på, hvordan LOF og Venstre kan styrke samarbejdet i den liberale familie.  

Moduler
Lørdag og søndag eftermiddag, kan du vælge de temaer ud, der passer bedst til din afdeling. Lørdagens moduler holdes alle af eksterne oplægsholdere, der giver inspiration til, hvordan LOF kan gribe emner som demokratisk samtale, bæredygtighed og aktiviteter i naturen an. Søndagens moduler tager primært udgangspunkt i vores egen verden og giver dig mulighed for at få indblik i andre afdelingers konkrete erfaringer.

Vi slutter med frokost søndag 13.15

Praktisk
På hjemmesiden lof.dk/idetraef kan du finde en beskrivelse af alle moduler. Når du tilmelder dig, skal du angive, hvilke moduler du ønsker at deltage i. Det er også her du finder priser på overnatning på Hotel Svendborg.

Der er tilmeldingsfrist den 20. april
Vi glæder os til at se dig den 21. og 22. maj.

 

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling