Søg om penge til sommer- og genstartsaktiviteter - inden 7. juli

30. juni 2021 kl. 10:20

LOF's afdelinger kan nu søge om midler til sommer og genstartsaktiviteter. Midlerne skal bruges på aktiviteter, der finder sted mellem 28. juni og 24. oktober. Ansøgningsfristen er allerede på onsdag den 7. juli. Find retningslinjerne og ansøgningsskemaet under dokumenter til højre.


Folketingets partier har vedtaget en sommerpakke til aktiviteter, der giver fælles oplevelser. Som en del af sommerpakken er der afsat en pulje på fire millioner kroner til aftenskoler, der er medlem af ét af de landsdækkende oplysningsforbund (AOF, DOF, FOF, LOF og Fora). 

Retningslinjerne og ansøgningsskemaet er nu klar, så LOF's afdelinger kan søge om midler til sommer og genstartsaktiviteter. Den første ansøgningsfrist allerede den 7. juli. Kl. 12.00 Ansøgningsfristen for anden runde er den 16. august.

Fælles oplevelser
Midlerne skal gå til aktiviteter, der skaber fælles oplevelser, og som bidrager til at højne deltagernes livskvalitet og øge den sociale sammenhængskraft.

Det er oplagt at søge om tilskud til aktiviteter i sommerperioden. Puljen giver også mulighed for at kickstarte afdelingen til august, hvor vi skal nå ud til både tidligere og nye deltagere med vores tilbud.

Som udgangspunkt kan man søge om 50.000 kroner per afdeling. Aktiviteter, der gennemføres med støtte fra denne pulje, tæller ikke med i opgørelsen af tilskudsberettigede aktiviteter.

Find ansøgningsskemaet til puljen her
Find en beskrivelse af retningslinjerne her

Har I spørgsmålsmål til sommerpakken er I meget velkomne til at kontakte os på sekretariatet.

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling