Du kan stadig nå at søge om midler fra lokalforeningspuljen

27. januar 2021 kl. 11:44

Hvis du er hurtig på tasterne, kan du stadig nå at søge om midler fra lokalforeningspuljen. Næste ansøgningsfrist er 15. marts 2021. Midlerne kan for eksempel bruges til at udvikle nye aktiviteter, der er hjælper jer med at genstarte aftenskolen.


Genåbning 

Midlerne fra puljen kan være en god håndsrækning til din afdelings genåbning. Der kan for eksempel søges om støtte til udvikling af nye kurser, kurser der sigter mod nye målgrupper, eller til nye tiltag så som weekendkurser og til aktiviteter udendørs.

- Det er også muligt at få tilskud til skolelederens indsats, til at honorere en underviser og i det hele taget til at sikre, at I har de ressoucer, I skal bruge i genåbningsfasen, siger sekretariatsleder Per Paludan Hansen. 

- Hvis I har en idé eller bare skitsens tilen idé, gå hjælper vi jer gerne videre, siger udviklingskonsulent Dorthe Lykke Olesen

Samarbejde og markedsføring
Med midler fra puljen er LOF en endnu mere attraktiv samarbejdspartner, så puljen kan også bruges til at tage en idé eller et samarbejde op i lokalområdet. Puljen støtter markedsføringstiltag og kan for eksempel bruges til at nat udvikle din afdelings digitale markedsføring.

Første ansøgningsrunde har ansøgningsfrist den 15. marts 2021. Anden runde har frist 1. oktober. 

Læs mere om lokalforeningspuljen på LOFnet
Her finder du også retningslinjer og ansøgningsskema.

Om lokalforeningspuljen
Oplysningsforbundenes lokalforeningspulje forvaltes af Oplysningsforbundenes Fællesråd på vegne af Slots- og Kulturstyrelsen. Midlerne i puljen er de tidligere Spillehalsmidler.

I 2019 og 2020 fik flere LOF-afdelinger tilskud fra puljen. LOF har blandt andet fået tilskud til organisationsudvikling, projekter med samarbejdspartnere, markedsføring og undervisningsmaterialer.

Vil du vide mere om lokalforeningspuljen, eller vil du have sparring på din ansøgning, så kontakt kontoradministrator Thea Stauning Breuer tsb@lof.dk

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling