Nyt om navne

11. februar 2021 kl. 14:39

LOF begynder året med to nye skoleledere på holdet. Tag godt imod Lone Hussted, (TV) der er ny skoleleder i LOF Midtjylland og Heidi Marker, (TH) der siden 1. februar har været skoleleder i LOF Bornholm.Lone Hussted bliver ny skoleleder i LOF Midtjylland
Lone Hussted Kristensen tiltrådte 1. marts som ny skoleleder for LOF Midtjylland. Afdelingens nye skoleleder har solidt kendskab til folkeoplysningen og til arbejdet i et oplysningsforbund. Hun kommer med over 20 års erfaring fra FOF - de seneste fem år som souchef.

- Jeg er drevet af stor nysgerrighed og lyst til at bygge op og udvikle forretningsområder. Pionerperioden holder jeg meget af, så det at skabe og udvikle nye initiativer kan give endnu flere lyst til at deltage i folkeoplysningsaktiviteter, siger Lone Husted til Viborg Stifts Folkeblad


Heidi Marker bliver ny skoleleder i LOF Bornholm
Den 1. februar tiltrådte Heidi Marker som ny skoleleder i LOF Bornholm. Heidi Marker har i mange år være engageret i det bornholmske foreningsliv. Hun har godt kendskab til folkeoplysning og LOF, hvor hun har undervist i svømning og vandtilvænning. 

Heidi Marker afløser Aage Larsen, der har varetaget posten siden 2005. LOF's landsorganisation siger varmt tak til Aage Larsen for den store indsats i LOF. 

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling