Nyt katalog med onlineundervisning klar

11. februar 2021 kl. 11:50

Vi har samlet alle LOF's tilbud om onlineundervisning i et digitalt katalog. I den seneste version bidrager 14 afdelinger med i alt 35 tilbud. Deltagere fra hele landet kan få glæde af LOF's tilbud. Kataloget er derfor også et flot aftenskoletilbud til deltagere i dit område, så tag det gerne med i din markedsføring. 

 

Flere og flere afdelinger får mod på digital undervisning. Når vi underviser online, kan vi tiltrække deltagere fra hele landet. Derfor giver det også mening at markedsføre på tværs af afdelinger. Vi har samlet alle LOF's onlinetilbud i et digitalt katalog. Lige nu tilbyder 14 afdelinger onlineaktiviteter, der strækker sig fra bevægelsesfag, tegneundervisning og sprog til foredrag om Mellemøsten eller om hjemmedyrkede grøntsager.

Se kataloget med onlineundervisning her

Vær med til at gøre kataloget synligt
Deltagere i dit lokalområde kan også få glæde af undervisningen, da alt foregår online. Kataloget giver dig derfor mulighed for at give mennesker i dit område et godt aftenskoletilbud. Kataloget kan betyde, at du kommer i kontakt med nye potentielle kunder, som opdager LOF.  

Vi håber, du vil give folk mulighed for at få glæde af LOF's online tilbud - også selvom din egen afdeling ikke har arrangeret et onlineforløb. Det kan du gøre ved at sætte onlinekataloget på hjemmesiden, dele vores opslag på facebook, eller kopiere vores nyhedsbrev og sende det ud.  

Sidste men ikke mindst kan du sende en pressemeddelelse til dine lokale medier. Husk at indsætte navnet på jeres talsperson. 

Hent pressemeddelelsen i word dokumentet her
Hent et billede til pressemeddelelsen her

Sådan gør du kataloget synligt på din hjemmeside 

Sådan sætter du opslaget på facebook

  • Gå ind på landsorganisationens facebookside: https://www.facebook.com/LOFdk
  • Find opslaget med onlinekataloget
  • Klik på Del og herefter Del på en side. 
  • Skriv gerne din egen tekst over billedet - Den oprindelige tekst kommer frem under billedet

Sådan bruger du onlinekataloget i et nyhedsbrev

Har du spørgsmål til, hvordan du kan hjælpe med at markedsføre onlinekataloget, er du velkommen til at kontakte Signe Damkjær på shd@lof.dk

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling