Nye artikler til katalog og presse: Peter Kær og Marianne Levinsen

27. januar 2021 kl. 11:45

Din lokale avis vil gerne have pressemeddelelser med indhold af høj kvalitet. Derfor laver vi løbende interviews med troværdige eksperter, der sætter ord på, hvordan LOF og aftenskolen bidrager til samfundet. Senest har vi interviwet fremtidsforsker, Marianne Levinsen og kunsthistorier Peter Kær. 

Marianne Levinsen - Lokale aktiviteter og fællesskaber skal hjælpe os igang igen
Når aftenskolen og Danmark åbner igen, har vi brug for at sætte fokus på, hvor vigtige vores fællesskaber og aktiviteter er i vores kommuner. Marianne Levinsen fortæller, hvorfor  lokale tilbud af høj kvalitet i trygge fællesskaber giver os livsglæde. Brug pressemeddelelsen, når du skal markedsføre, at din afdeling åbner igen. 

Marianne Levinsen forsker i fremtidens trends megatrends og i hvilken adfærd danskernes vil have i fremtiden.
Find pressemeddelelsen med Marianne Levinsen her

 

Peter Kær: Gå i dialog med kunsten - sammen med andre
Har du en rundvisning på et kunstmuseum eller et foredrag om kunst, du skal markedsføre, så tag et kig på vores pressemeddelelse med Peter Kær. Peter Kær er cand. mag. i kunsthistorie og kulturformidling. Han er også kendt som vært for tv-programmern Hvem vil være Millionær, Hit med sangen, Danmarksindsamlingen, Aftenshowet, TV-Pil, Plat og Mandagschancen

Peter Kær holder foredrag om kunst og viser rundt på flere kunstudstillinger. I foråret 2021 er han vært for LOF's online Vinterhøjskole. 
Find pressemeddelelserne med Peter Kær her.

Andre pressemeddelelser
Vi har samlet alle de pressemeddeleler, I kan bruge på LOFnet.dk/markedsføring
I er velkomne til at tilrette pressemeddelelserne eller sætte citater ind fra jeres skoleleder. Har I brug for sparring til pressearbejdet, så kontakt kommunikationskonsulent Signe Damkjær på shd@lof.dk

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling