Markedsføringsdag - bliv bedre til facebookannoncering

14. oktober 2021 kl. 10:19

Lær mere om markedsføring og få flere kunder i butikken. Vi inviterer til markedsføringsdag fredag den 26. november fra 10.00 - 16:30. Dagen byder på en workshop i facebook-annoncering, hvor du arbejder med dine egne kurser. Vi kigger også på konkrete redskaber til din markedsføringsstrategi. 


LOF har et væld af gode aktiviteter, der bidrager til nye og tidligere deltageres livskvalitet. De fleste af os vil dog gerne have endnu flere kunder i butikken. Konkurrencen er stor fra andre fritidstilbud, og det kan være svært at fastholde vores nuværende deltagere. Derfor er det vigtigt at arbejde med markedsføring. Men hvordan bruger man markedsføringsbudgettet bedst? Og hvordan udnytter vi bedst mulighederne for at annoncere via Facebook. Det bliver vi klogere på på vores markedsføringsdag fredag den 26. november.

Markedsføringsdagen er for dig, der vil blive bedre til at arbejde med annoncering på facebook, og for dig, der vil have nogle konkrete værktøjer til din markedsføringsstrategi.  
Læs mere om markedsføringsdagen og tilmeld dig her

Facebookannoncering
Annoncering på Facebook giver dig mulighed for at gøre dine tilbud synlige for bestemte målgrupper. Hvis man bruger mulighederne, der ligger i facebook-annoncering, har man et godt redskab til sin markedsføring.  

Vi har inviteret David Lorentzen til at lære os mere om, hvordan vi bedst kan udnytte facebooks annonceringsværktøj. I løbet af workshoppen sætter du dine egne målgrupper op, som du kan bruges senere. Du lærer også, hvordan man udformer en annoncekampagne med dine egne kurser som case. Workshoppen giver dig indblik i, hvordan du kan evaluere, om annoncen har den effekt, du ønsker, eller om noget skal ændres til næste gang, du annoncerer. Undervisningen vil veksle mellem teori og praktiske øvelser. I de praktiske øvelser vil du arbejde med dine egne aktiviteter.

David Lorentzen har sin egen rådgivningsvirksomhed og har siden 2013 undervist organisationer, virksomheder og uddannelsesinstitutioner i annoncering. Han underviser fast på blandt andet IBA Kolding, DMJX (Journalisthøjskolen) og IBC Kolding.
Læs mere om David Lorentzen her

Om markedsføringsdagen
Markedsføringsdagen er for alle, der arbejder med at markedsføre LOF's kurser. På dagen får du derfor også mulighed for at få sparring fra dine kolleger i LOF og fra sekretariatets konsulenter.

Læs mere om markedsføringsdagen og tilmeld dig her
Der er et begrænset antal pladser til markedsføringsdagen, så skynd dig at tilmelde dig. 

 

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling