LOF markedsfører oplevelesesture i fællesskab

25. maj 2021 kl. 14:12

Oplevelsesture i sommerlandet hitter - og i sommerlandet  - der er LOF. Derfor markedsfører vi i fællesskab de oplevelser, man vil køre efter. Gør din afdelings oplevelsesture synlige for deltagere fra andre byer gennem vores fælles digitale katalog med oplevelsesture. Vi kalder det "Oplev Danmark". Meld din afdelings arrangementer ind inden den 1. juni.

Oplevelser af høj kvalitet vil folk gerne køre efter. Især i denne sommer, hvor mange bliver i landet. Derfor giver det mening at markedsføre oplevelsesture og workshop i et fælles digitalt katalog. Det gik 12 afdelinger sammen om at gøre i april. Kataloget har fået stor synlighed, fordi det er let at dele på facebook, i nyhedsbreve i mails og på hjemmesiden. På denne måde kan arrangementerne tiltrække deltagere fra andre byer og få stor synlighed.

Den første udgave af kataloget "Oplev Danmark blev lanceret i starten af april. Se kataloget Oplev Danmark her

Sådan får du dine arrangementer med
Din afdeling kan stadig nå at være med. I juni opdaterer vi nemlig kataloget med arrangementer, der finder sted i sommeren og i efteråret frem til uge 39.

Alle aktiviteterne samles i et dokument, der ligger på et fælles Googledrev. Din afdelings oplevelsesture skal tastes ind i dokumentet, så sørger vi for, de kommer med i kataloget. Vedlæg også gerne et godt billede.
Find dokumentet her

Det koster 500 kroner for en kvart side med plads til ca. 3 arrangementer. Har du brug for en halv eller en hel side, kan du få en lille rabbat.  

Er du i tvivl om, hvordan du taster oplevelsesturene ind i dokumentet, er du velkommen til at kontakte kontoradministrator Thea Stauning Breuer på tsb@lof.dk

Stor synlighed
Kataloget kan markedsføres som et flot tilbud til borgere i alle kommuner - uanset om din afdeling har arrangemetner med eller ej. Fordi vi har et fælles produkt, kan vi opnå stor synlighed. Det seneste katalog blev for eksempel set af cirka 8000 facebookbrugere om ugen i en måned. Mellem 300 og 500 facebookbrugere om ugen har åbnet kataloget og klikket sig igennem LOF's tilbud. Dertil kommer de potentielle kunder, der har set kataloget i et nyhedsbrev eller på hjemmesiden.

Det grafiske materiale til hjemmeside, nyhedsbreve og er allerede klar. Vi har også en fælles pressemeddelelse, som kan tilrettes og sendes ud. Til jer der vil supplere med trykt materiale, har vi produceret en flyer og en plakat. Kort sagt er vi helt klar til at tiltrække deltagere til gode, kvalitetsrige oplevelser i LOF.

Vil du vide mere om kataloget, eller har du brug for sparring på et arrangement, så kontakt udviklingskonsulent Dorthe Lykke Olesen  dlo@lof.dk

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling