Formænd og skoleledere inviteres til ledelsesdag 6. november

24. september 2021 kl. 12:35

LOF's formænd og skoleledere er inviteret til ledelsesdag den 6. november. Det foregår på Fjelsted Skov ved Ejby fra 10.00 - 16.00. Poul Natorp giver os redskaber til at udnytte vores fælles handlekraft og kreativitet, og Bjarne Platz gør os klogere på vores personlige styrker. 


Læs mere om ledelsesdagen og tilmeld dig her 


Lørdag den 6. november kan du som er formand eller skoleleder i LOF blive klogere på, hvordan I styrker ledelsen af jeres afdeling. Strategisk ledelse og god kommunikation er nøglen til udvikling. Derfor inviterer vi LOF's formænd og skoleledere til ledelsesdag den 6. november. Sammen bliver vi klogere på, hvordan vi bedst udnytter den kreativitet og handlekraft, der findes blandt afdelingens ledere, bestyrelsesmedlemmer og undervisere. Vi dykker også ned i, hvordan formanden og skolelederen får et endnu stærkere samarbejde om at lede og udvikle den lokale LOF-afdeling.

Kommunikation i ledelsesrummet
LOF's formænd og skoleledere har en helt særlig rolle i LOF. Et godt samarbejde og en god kommunikation i ledelsesrummet er grundlaget for, at LOF-afdelingen er bæredygtig.
- Der er i dag mange krav til vores formænd og skoleledere. De skal kunne kommunikere med og lede mange forskellige typer mennesker. Ledelsesdagen giver formænd og skoleledere en styrket bevidsthed om samarbejde og kommunikation. Dagen er en unik chance for at få inspiration i fællesskab. Samtidig giver dagen mulighed for et kig ind i ledelsesrummet hos andre LOF-afdelinger, siger udviklingskonsulent i LOF, Dorthe Lykke Olesen om ledelsesdagen, der er den første af sin slags i LOF.

Fælles kreativitet
LOF lever af gode, kreative idéer. Poul Natorp, stifter af organisationen "Sager der samler" giver os redskaber til at få fat i vores egen og andres kreativitet og handlekraft. Så kan vi bedre udnytte det idégrundlag, der findes i ledelsen, i bestyrelsen og blandt underviserne.
- Kreativiteten og hittepåsomheden er stor i LOF. Men mange steder oplever både skoleledere og formænd, at det er svært at komme fra idé til handling, siger Dorthe Lykke Olesen. Poul Natorp giver os inspiration til, hvordan man kan åbne sit ledelsesrum i en netværksorganisation som LOF, så folk let kan bidrage, og så de gode idéer bliver til virkelighed, fortæller hun. 
Læs mere om Poul Natorp her

Personlighedsprofiler
Et godt samarbejde indebærer, at man kender sine egne styrker. Bjarne Platz, formand for LOF Mariagerfjord, er certificeret i DiSC som er et af verdens mest anerkendte personprofil-værktøjer. På ledelsesdagen bruger vi værktøjet til at blive klogere på, hvad der driver og motiverer os som mennesker og ledere, og på hvor vores styrker og begrænsninger er.
- Formænd og skoleledere får hermed en unik chance for at blive klogere på sig selv og hinanden. Når man er bevidst om, hvad det er, man er gode til sammen, så bliver man også bevidst om, hvor det er, afdelingen måske skal have tilført nogle kompetencer, siger Dorthe Lykke Olesen.

Hun håber, at afdelingerne vil prioritere, at formand og skoleleder kan deltage i dagen sammen.

Læs mere om ledelsesdagen og tilmeld dig her

 

 

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling