Kommende kurser

6. maj 2021 kl. 15:28

Aftenskolen er åben, og din afdeling er forhåbentlig flot og klar. Ellers kan I blive det på vores webinarer og kurser. Få for eksempel helt styr på din hjemmeside og på dine nyhedsbreve. Du har også mulighed for at genopfriske ASA. Og så skal du naturligvis sætte kryds i kalenderen, når vi holder Årsmøde den 12. juni i Middelfart. 

ASA for øvede brugere
Bliv sæsonklar i ASA. Vi holder tre ASA-kurser forskellige steder i landet. 

3. juni kl.: 10:00 - 16:00 - Trekantområdet
15. juni kl.: 10:00 - 16:00 - København
12. august.: 10:00 - 16:00 - Viborg
Læs mere og tilmeld dig her


Hjemmeside og nyhedsbreve - Kurset gennemføres, og der er stadig et par ledige pladser. 

Lær eller få genopfrisket, hvordan du arbejder med hjemmesiden og med nyhedsbreve. På kurset har vi sat god tid af til at gennemgå Umbraco i et roligt tempo og til at arbejde med eksempler fra din afdeling. Kurset er delt i tre. Vi arbejder først med hjemmesiden, så nyhedsbreve og slutter med en workshop, hvor du kan få sparring på netop dine udfordringer. Har du lyst kan du tilkøbe og deltage i fællesmiddag på hotellet, hvor vi dagen efter mødes til Årsmøde.

11. juni kl.: 11:00 - 18:00 på Hotel Comwell i Middelfart
Læs mere og tilmeld dig her


Årsmøde i LOF
Vi indbyder til Årsmøde med oplæg ved fremtidsforsker Marianne Levinsen. På Årsmødet taler vi også om de nyskabelser, vi tager med os fra coronatiden. 

12. juni kl.: 10:30 - 16:00
Læa mere og tilmeld dig her


Webinar om nyhedsbreve
Lær hvordan du sætter et nyhedsbrev op og sender det ud fra Umbraco. Vi viser også, hvordan du kopierer og redigerer vores færdigproducerede nyhedsbreve.

23. juni kl.: 10:00 - 11.15
Læs mere og tilmeld dig her


Webinar: SEO - Søgemaskineoptimering
Gør din hjemmeside synlig for nye kunder - lær at arbejde med SEO i din markedsføring. Webinaret giver en introduktion til, hvad SEO er, og du lærer, hvordan du med hjælp at små justeringer på hjemmesiden får en bedre placering i kundens søgeresultat. 

2. september kl. 13:00 - 15:00
Læs mere og tilmeld dig her

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling