Katalog med weekendkurser og oplevelsesture

11. marts 2021 kl. 15:32

Vi samler nu alle weekendkurser og oplevelsesture i et fælles katalog. Vil du tiltrække deltagere fra hele landet, så meld dine weekendkurser og oplevelsesture ind til os inden den 19. marts. Vi markedsfører kataloget i fællesskab efter påske.


 

Fælles markedsføring
Mange danskere vil igen vælge at holde ferie i Danmark. Og mange vil gerne køre efter en god oplevelse. Derfor giver det mening, at vi markedsfører vores weekendkurser og oplevelsesture i fællesskab. Vi vil derfor producere et online katalog med alle de oplevelsesture og weekendkurser i LOF, der finder sted fra 1. maj til 1. september.

Gennem onlinekataloget kan du nå ud til deltagere fra hele landet. Samtidig får du et flot tilbud, til de deltagere, der normalt kommer i din afdeling. Har du en weekendtur eller en oplevelsestur på programmet, så meld ind til os senest den 19. marts. Alle tilbuddene samles i et dokument på et Googledrev.

Sådan gør du
Klik her og find dokumentet med weekendkurser og oplevelsesture.
Sæt en beskrivelse af dit tilbud ind i skemaet. Har du brug for hjælp, så kontakt kontoradministrator Thea Stauning Breuer på tsb@lof.dk.

Inspiration og sparring
Allerede nu har flere afdelinger budt ind med gode tilbud. Deltagere kan komme på besøg i den Romantiske Have ved Sanderumgaard sydøst for Odense, på rejse på et 100 års gammelt dampskib på Roskilde Fjord, eller på slentretur med forfatteren Anders Grøndahl i Helsingør..
-  Vær nysgerrige og brug dokumentet til inspiration. Kig jeres kolleger over skulderen og udbyd så noget, der måske er lidt anderledes, siger udviklingskonsulent Dorthe Lykke Olesen.

Er din idé ikke helt færdigudviklet, så er du velkommen til at få sparring. Brug vores gruppe for skoleledere på facebook, som du finder her.
https://www.facebook.com/groups/634980099917016
Du er også velkommen til at kontakte Dorthe Lykke Olesen på dlo@lof.dk.

Vi markedsfører kataloget i fællesskab efter påske. 

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling