Informations- og debatmøde om ”Et fremtidssikret LOF”

28. oktober 2021 kl. 10:50

Samfundet har brug for et stærkt LOF - også i fremtiden. Efter en længere process er landsstyrelsen nu nået til enighed om et forslag til en ny struktur. Forslaget præsenteres og sættes til debat på tre regionale møder i november. Se hvor og hvornår du kan deltage her. 


Den 2. november holdt vi det første debatmøde om et "Fremtidssikret LOF". Vi har stadig to møder tilbage, hvor du får mulighed for at debattere, hvordan LOF skal se ud i fremtiden. Alle aktive LOF'ere inviteres til at deltage i ét af møderne om modellen for LOF's nye struktur.

Mandag den 22. november kl. 19:00 - 21:30 i Viborg
Tilmeld dig mødet her

Tirsdag den 23. november kl. 19:00 - 21:30 i Roskilde
Tilmeld dig mødet her

Find invitationen til møderne her

Åben process
På møderne vil Kim Valentin, formand for LOF's landsorganisation, og Per Paludan Hansen, sekretariatsleder, fremlægge landsstyrelsens forslag til en ny struktur.

- Jeg håber, vi har fundet en model, som de forskellige afdelinger kan se sig selv i, og at der kommer en god og konstruktiv debat, der gør, at vi kommer helt i mål, siger Per Paludan Hansen.

Forslaget bygger på den debat, der har været i organisationen i løbet af 2020. 
- Der har været en meget åben process, og der er kommet mange gode idéer, som vi har indarbejdet i det forslag, vi præsenterer nu. Formålet med møderne er, at vi får en god dialog om, hvilken vej, vi skal gå, siger Kim Valentin.   

Frihed til forskellighed
Den nye model lægger op til, at de lokale afdelinger strukturerer deres samarbejde i 8-12 større enheder, som de indgår i på frivillig basis. Målet er, at en model for Et fremtidssikret LOF kan vedtages på årsmødet 2022, og at alle afdelinger skal være en del af en regional enhed ved udgangen af 2022.

- LOF's forskellighed er en del af vores styrke, og det er vigtigt, at alle afdelinger kan se sig selv i LOF nye struktur. Vi er landet på en model, der giver en stor grad af frihed til de enkelte afdelinger og enheder, siger Per Paludan Hansen. Han håber, at så mange som muligt vil dukke op til møderne og bidrage med deres perspektiv.

Læs mere om "Et fremtidssikret LOF her"

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling