God opmærksomhed på Venstres landsmøde

12. oktober 2021 kl. 14:54

LOF deltog på Venstres landsmøde, der blev holdt den 9. og 10. oktober i Herning. Formand for LOF's landsorganisation fortalte i sin tale om, hvad vi kan opnå gennem et tættere samarbejde i den liberale familie. Vores stand og informationsmateriale fik god opmærksomhed.  


LOF er en del af den liberale familie, og vi har derfor vores naturlige plads på Venstres landsmøde.

Fokus på kommunalvalg
Informationsmaterialet i vores stand fokuserede i år særligt på det kommende kommunalvalg. Gennem materialet og samtaler med interesserede gjorde vi det tydeligt, hvordan LOF kan bidrage til at finde lokale løsninger i samarbejde med kommunen.

I flyeren LOF - en kommunalpolitisk guldmine har vi samlet gode eksempler på områder, hvor LOF kan bidrage lokalt. Brug gerne flyeren, når I mødes med lokale politikere.
Se alt materialet fra landsmødet under Dokumenter til højre.

LOF på talerstolen
Fra talerstolen understregede Kim Valentin forbindelsen mellem LOF og Venstre. Han lagde vægt på folkeoplysningens bidrag til at styrke menenskers evne til at tænke kritisk, og folkeoplysningens evne til at virkeliggøre de politiske beslutninger.
Læs hele Kim Valentins tale her

 

Bent Venstres landsmøde

Kommunalpolitik ude og hjemme
DLDP, (Danish Liberal Democracy Programme) var også til stede på Venstres landsmøde. Også her var fokus på lokalpolitik. DLDP fortalte om, hvordan organisationen i samarbejde med den kenyanske partner, CMD, styrker det lokale demokrati.

Venstres landsmøde stand

Billeder
Øverst: Per Paludan Hansen og tidligere direktør for det danske kulturinstitut, Finn Andersen. Fotograf: Henrik Bjerregrav
I midten: Bent Nijolajsen, projektelder i DLDP. Fotograf: Henrik Bjerregrav
Nederst: LOF's stand. Fotograf: Kristian Snerle 

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling