Folkemøde: LOF sætter fokus på genstart af kulturlivet

27. maj 2021 kl. 09:52

Folkemødet på Bornholm gennemføres under coronatilpassede forhold. LOF deltager torsdag kl. 15:15 på scene D10 med et spændende arrangement, hvor vi sammen med politikere, DGI og Landdistrikternes Fællesråd sætter fokus på, hvordan foreningslivet og kulturlivet kan bidrage i tiden efter corona.

Følg arrangementet live via folkemødet hjemmeside. 

Politikere, organisationer, medier, virksomheder og privatpersoner vil igen mødes til berigende debatter i Allinge i uge 24. Folkemødet kan opleves fysisk af et begrænset antal siddende publikum, og man skal have billet for at kunne deltage. Der live-streames fra syv af folkemødet 12 scener. 

Torsdag den 17. juni kan du følge LOF's arrangement på scene D10. 
Følg arrangementet live via folkemødets hjemmeside

Se invitationen her og send den gerne videre i dit netværk

LOF sætter fokus på genstart
LOF deltager med et spændende arrangement, der sætter fokus på genstarten af forenings- og kulturlivet. Vi har inviteret formand for Landdisstrikernes Fællesråd, Steffen Damsgaard, formand for DGI, Charlotte Bach Thomassen, kulturordfører for SF, Charlotte Mølbæk og formand for LOF's landsorganisation og medlem af folketingets kulturudvalg, Kim Valentin.

På baggrund af et digitalt oplæg fra fremtidsforsker Marianne Levinsen vil panelet komme ind på, hvilke tiltag der kan styrke den lokale sammenhængskraft. Paneldeltagerne giver også deres bud på, hvordan foreninger og folkeoplysningen kan forny sig, og hvilke rammer og vilkår det vil kræve for til fulde at udnytte foreningernes potentiale til at styrke demokratiet.

Folkemødet hjemmeside kan man finde programmet for hele Folkemødet og læse mere om, hvordan man kan købe billeter og følge streamede arrangementer.  

Folkemøde på Vartov
Folkemødet er i år begrænset for både deltagere og arrangører. Torsdag den 17. juni kan man derfor opleve nogle af Folkemødets debatter på en storskærm i Vartov. I løbet af dagen vil DFS' medlemsorganisationer præsentere nogle af de arrangementer, som de under normale forhold ville have arrangeret i Allinge. 

Læs mere om Folkemødet i Vartov her

 

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling