Nyt om navne

6. november 2020 kl. 09:24

Vi skal sige velkommen til flere nye skoleledere og en ny formand. Læs også om et jubilæum i LOF's landsorganisation. Mangler vi en nyhed fra din afdeling, så skriv til shd@lof.dk 

 
Dorthe Lykke Olesen har 25 års jubilæum
Den 20. november har udviklingskonsulent Dorthe Lykke Olesen 25-års jubilæum som konsulent i LOF's landsorganisation. LOF siger stort tillykke og takker for en indsats for folkeoplysningen, der strækker sig længere end tiden i landsorganisationen. I år er det nemlig 40 år siden, Dorthe Lykke Olesen begyndte at undervise i patchwork, applikation og filtning i LOF Hobro.  

- På det tidspunkt var patchwork et nyt fag, som jeg bragte ind i aftenskolen. Vi havde lange ventelister, siger Dorthe, der havde jobbet i LOF, mens hun læste på lærerseminariet.

Dorthe Lykke Olesen blev i 1995 ansat som en af LOF's fire regionskonsulenter. Da landsorganisationen samlede sine konsulent i København efter kommunalreformen, fortsatte Dorthe med sit arbejde fra hjemmekontoret i Hobro.
- Det betyder, at LOF har kunnet vedligeholde et godt netværk i Jylland og dermed bedre muligheder for at udvikle partnerskaber med kommuner og patientforeninger, siger Dorthe.

Hun er i dag udviklingskonsulent med et særligt fokus på sundhed.
- Det er interessant at se tilbage på, hvordan vores organisationen har udviklet sig. De sidste 10 år har vi gjort meget i forhold til sundhedsfagene. Jeg er stolt af, hvordan vi som nogle af de første oplysningsforbund har udviklet et nyt fagområde i tæt samarbejde med lokalafdelingerne, siger Dorthe.
Interessen for LOF's undervisere og for selv at undervise er heller ikke forsvundet.
- Det betyder meget for mig, at vores undervisere har folkeoplysningen med sig, siger hun.
Derfor var hun sammen med DFS med til at udvikle "Folkeoplysningens grundkursus," som er et forløb for undervisere i aftenskolen.  Folkeoplysningen tager hun selv med i sin egen undervisning, der også har skiftet fokus fra de kreative hold til instruktør i pilates i LOF Mariagerfjord/Rebild.  

Ny skoleleder i LOF Skanderborg
Birgitha Kure Christensen er ansat som ny skoleleder i LOF Skanderborg per 1. november.
Hun er uddannet pædagog og overtager jobbet fra Louise Juhl Dalsgaard.

Ny skoleleder i LOF Roskilde
Bodil Sø har siden 1. september været ny skoleleder i LOF Roskilde. Bodil Sø er også leder af LOF Køge og LOF Ringsted.  Bodil overtager posten fra Bente Mathiassen, der trådte til som frivillig midlertidig skoleleder i efteråret 2018. Før Bente blev skoleleder, var hun medlem af bestyrelsen, og her fortsætter hun sit store engagement i LOF.

Carsten Halvorsen
Carsten Halvorsen trådte 1. juni til som skoleleder for LOF Vestfyn. Carsten Halvorsen er cand.mag i dansk og kulturformidling og har en bred erhvervserfaring fra arbejdet med bl.a. kulturformidling i amter og kommuner. 

Ny formand for LOF Midtjylland
Lars K. Møller for ny formand i LOF Midtjylland. Han overtager formandsposten fra Birthe Pedersen. Lars K. Møller er næstformand i LOF's landsorganisation og medlem af FU.

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling