Nye kurser fra landsorganisationen i 2020

5. februar 2020 kl. 20:40

Det kræver mange forskellige kompetencer at drive og udvikle LOF. Derfor tilbyder LOF's landsorganisation en række kurser i løbet af 2020. Se datoerne i vores kursusfolder. Der vil blive tilføjet flere ASA-kurser i efteråret. Kom også gerne med forslag til de kurser, du savner. 

Du kan se alle vores kurser i folderen "Kurser fra landsorganisationen 2020"
Tilmeld dig vores kurser på lofnet.dk/kurser

Nyheder
I 2020 har vi to helt nye kurser på programmet, som begge finder sted den 15. maj: kl. 11 - 16 har vi kurset Ny i LOF - Introdag for alle nyere LOF'ere. Kl. 16 udbyder vi Lederkursus for formænd og skoleledere, som varer til lørdag den 16. kl. 15:00

Ny i LOF - introdag for alle nyere LOF'ere
Få indsigt i LOF's historie, formål og strategi 2020. Mød sekretariatets konsulenter og få inspiration til arbejdet i jeres afdeling med fokus på  bl.a.  årshjul, økonomistyring, udvalg  og markedsføring. Er du formand eller skoleleder, så bliv hængende til aftenens lederkursus. 
Læs mere om kurset og tilmeld dig her

Lederkursus for formænd og skoleledere
Som et nyt tilbud inviterer vi nyere formænd og skoleledere til Lederkursus på LOF's sekretariat. Vi giver jer indsigt i folkeoplysningsloven, inspiration til nye udviklingstiltag og et indgående kendskab til betingelserne for at drive en moderne aftenskole. Der er mulighed for overnatning på Hotel Absalon.
Læs mere om kurset og tilmeld dig her

Ønsker til kurser
Har du selv ønsker til et kursus, er vi altid meget åbne for idéer. Det gælder uanset, om kurset kan holdes af landsorganisationens konsulenter, eller om vi skal samarbejde om at finde relevante eksterne undervisere. Kontakt Dorthe lykke Olesen på dlo@lof.dk

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling