Ny kompensationspulje med frist 11. december

24. november 2020 kl. 09:34

Kulturministeriet er undervejs med en endnu en kompensationspakke til aftenskolerne. Vi forventer, at puljen offentliggøres i  uge 49. Vi gennemgår retningslinjerne på webinarer den 1/12 og den 2/12

For at kunne leve op til de krav, regeringen stiller til os i denne tid, har LOF og andre aftenskoler ekstra udgifter. Derfor er regeringen undervejs med en ny kompensationspakke. Vi forventer, at retningslinjerne kommer på plads for kompensationspakke nr. 2 i uge 49. Den første deadline for at søge om midler fra kompensationspuljen den 11. december. 

Webinarer
På to identiske webinarer vil vil gennemgå retningslinjerne for, hvordan man søger om midler fra kompensationspakken. Målgruppen for webinarerne er de personer, der skal udfylde ansøgningsskemaet. Deltag i et af følgende webinare:

Tirsdag den 1. december kl.: 10.00 - 11.00
Onsdag den 2. december kl. 18:00 - 19:00

Læs mere om webinarerne og tilmeld dig her

Om kompensationspakken
Formålet med kompensationspuljen er at hjælpe aftenskolerne til at holde så meget af vores aktivitet i gang som muligt inden for rammerne af forsamlingsforbuddet. Puljen er oprettet for at kompensere aftenskoler for de tab eller ekstra udgiver, som det giver os, at forsamlingsfriheden er indskrænket til 10 personer. Man kan for eksempel søge om at få dækket udgifter til en ekstra underviser, hvis et hold må deles eller til tabt deltagerbetaling, fordi vores hold er mindre end planlagt.

I første omgang kan vi kompenseres for aktiviteter, der var planlagt til at finde sted i perioden 26. oktober til 31. december. Deadline for at søge om denne kompensation er den 11. december. Kompensationsordningen vil også dække aktiviteter, der finder sted i januar 2021. Vi melder ansøgningsfristen ud for 2. runde, så snart vi har den.

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling