Logo til LOF’s 75-års jubilæum

5. februar 2020 kl. 14:16

I 2020 skal vi fejre LOF's 75-års jubilæums. I samarbejde med BUCHS har vi udviklet et særligt jubilæumslogo. Alle afdelinger er velkomne til at bruge jubilæumslogoet og sætte fokus på, hvordan LOF også i dag bidrager aktivt samfundet.  

2020 bliver et festligt år for LOF. I september er det nemlig 75 år siden, Venstre, Venstres Ungdom og Udvalget for Venstres Kvinder udpegede den første bestyrelse for Liberalt Oplysningsforbund. LOF's jubilæum skal naturligvis både markeres og fejres i løbet af 2020.
- Vi har et ønske om at bruge jubilæet til at fremhæve, hvordan LOF også i dag står for oplysningsarbejde af høj kvalitet, og hvordan vores aktiviteter og fællesskaber bidrager til det samfund, vi har i dag, siger sekretariatsleder i LOF's landsorganisation, Per Paludan Hansen.

På morgensamlingen på Idétræf huskede Per Paludan Hansen os på, at LOF oprindeligt blev stiftet i 1945 som et værn mod nazisme. Han nævnte også, at den antisemitisme, vi ser i samfundet i dag er et udtryk for, at der stadig er brug for oplysningsforbundene og vores arbejde for den oplyste og demokratiske samtale.

- Der er flere jubilæer i 2020, men LOF's er naturligvis det vigtigste. Benyt lejligheden til at fortælle om alle det gode, aktiviteter vi har, sagde formand for LOF's landsorganisation Kim Valentin.

I LOF markerer vi jubilæet på vores årsmøde den 25. april. Vi vil også fejre jubilæet som en del af Udviklingstræf den 7. november

Jubilæumsdesign og presse
Logoet findes med en grå og en hvid baggrund. Vi er ved at få udviklet logoet i en højere opløsning til tryk. Vi arbejder også på et design, der passer til Facebook og til vores hjemmeside. Derudover er vi ved at producere pressemateriale, som I kan bruge til at markedsføre jeres jubilæumsaktiviteter.

Find jubilæumslogoerne i billedbanken i mappen logoer: lof.dk/billedbank

JB logo hvid baggrund

 

JB logo grå baggrund

 Har I spørgsmål til design, eller ønsker I sparring på presseomtale, er I velkomne til at kontakte kommunikationskonsulent Signe Damkjær shd@lof.dk

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling