Design til LOF's jubilæum

26. februar 2020 kl. 13:07

Vi har designet et jubilæumslogo samt et design, der kan bruges til facebook, rotatoren og til boksene på hjemmesiden. Brug materialet til at sætte fokus på jubilæet og dermed på, hvordan LOF i dag skaber stærke lokalsamfund og giver mennesker livsglæde.

 

Find og hent design og logo i billedbanken
Find og hent design og logo på lof.dk/logo

Fortæl den gode historie
I september 2020 er det 75 år siden, LOF blev stiftet. Jubilæet er en oplagt anledning for LOF's afdelinger til at sætte fokus på jeres aktiviteter. Brug jubilæet til at fortælle om, hvordan I giver mennesker mulighed for at lære noget nyt og blive mere aktive. 

 - Vi har et ønske om at bruge jubilæet til at fremhæve, hvordan LOF også i dag står for oplysningsarbejde af høj kvalitet, og hvordan vores aktiviteter og fællesskaber bidrager til det samfund, vi har i dag, siger sekretariatsleder i LOF's landsorganisation, Per Paludan Hansen.

Holder I en reception eller et andet arrangement i anledning af LOF's jubilæum, vil vi meget gerne høre om det. Så kan vi lave en samlet omtale på LOF.dk. Skriv til shd@lof.dk

Omtale
Vi har lavet en omtale af jubilæet på lof.dk, som du kan læse i nyheden 75-år for folkeoplysning og dannelse. Vi arbejder også på en generel pressemeddelelse, I kan bruge til jeres jubilæumsarrangement. Har du brug for en hånd til pressearbejdet, så kontakt kommunikationskonsulent Signe Damkjær på shd@lof.dk

Intern fejring
Jubilæet kan også bruges til at styrke sammenholdet internt i afdelingen. Lav for eksempel et arrangement for jeres dygtige undervisere og jeres engagerede bestyrelsesmedlemmer. Det kan også være jubiæet skal bruges til at sætte fokus på, hvordan LOF gennem tiden har bidraget til jeres lokalområde og dermed til at tiltrække nye kræfter til bestyrelsen.

Vores jubilæum skal naturligvis fejres internt i LOF. Det gør vi på vores årsmøde den 19. september på Comwell Middelfart.
Læs mere om årsmødet og tilmeld dig her 

Jubilæumsdesign

Jubilæumsdesign

 

Jubilæumslogo

JB logo grå baggrund

Find og hent design og logo i billedbanken

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling