LOF udbyder online vinterhøjskole

24. november 2020 kl. 10:22

6 afdelinger er i fuld gang med at planlægge onlinehøjskolen "kunstruten med Peter Kær". Da højskolen foregår online, kan deltagere over hele landet være med. Du kan derfor tilbyde den flotte højskole til dine deltagere uden det store arbejde ved at sætte højskolen på hjemmesiden og tage den med i dit nyhedsbrev. 

I uge 5 -10 2021 afvikler vi LOF's online vinterhøjskole "kunstruten med Peter Kær". Den kendte TV-vært, skuespiller og kunstkender tager deltagerne med til så forskellige steder som Bornholms Kunstmuseum, Odsherred Malergården, Skagen Museum, Museum Jorn i Silkeborg, Nivågård malerisamling og KØS i Køge.

Vinterhøjskolen foregår online, og deltagere fra hele landet kan få glæde af den. Derfor opfordrer vi alle LOF-afdelinger til at udbyde Vinterhøjskolen. Vinterhøjskolen er flot indhold til din hjemmeside, din facebookside og dit nyhedsbrev. Vigtigst af alt er vinterhøjskolen et rigtigt godt tilbud til borgere i dit område, der ikke har samme mulighed for at komme ud og deltage i højskoler eller gå på kunstmuseum, som vi plejer. 

Vinterhøjskolen indgår i et fælles nyhedsbrev, som bliver tilgængeligt i næste uge. Derudover er vi undervejs med pressemateriale og et grafisk design, der både passer til hjemmesiden og sociale medier.   

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling