Kopier et nyhedsbrev direkte til din afdeling

2. april 2020 kl. 17:38

Vil du gerne hurtigt sende et nyhedsbrev ud, men mangler du tid eller idéer til indhold, så er der hjælp at hente. Det er nu muligt at kopiere et færdiglavet nyhedsbrev over til din afdelings nyhedsbrevsmappe. Nyhedsbrevet kan bruges, som det er, eller du kan redigere det, så det er tilpasset dine modtagere. 


Vi har nu to færdigskrevne nyhedsbreve klar til dig, som du kan sende ud fra din egen afdeling. De nyhedsbreve, der kan kopieres, ligger i Umbraco i mappen z_Nyhedsbreve. Det eneste formål med denne fiktive afdeling er, at I kan kopiere de nyhedsbreve, der ligger i mappen "Nyhedsbreve til kopiering 2020". Det første nyhedsbrev hedder  "LOF giver dig inspiration til aktiviteter derhjemme".
Hent vejledningen til, hvordan du kopierer nyhedsbrevet her

I kan se nyhedsbrevet ved at klikke på dette link. Hent nyhedsbrevet her

Fasthold kontakt
I en tid, hvor vi ikke møder vores deltagere, er det særligt vigtigt at fastholde kontakten ved at sende nyhedsbreve ud. Din afdelings nyhedsbrev kan både indeholde vigtig information til deltagerne og være en påmindelse om, at LOF er klar med tilbud om aktiviteter og fællesskaber, når vi kommer ud på den anden side.

Har I spørgsmål til nyhedsbreve eller til, hvordan man kopierer nyhedsbrevet, så kontakt kommunikationskonsulent Signe Damkjær på shd@lof.dk

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling