Information til undervisere

16. marts 2020 kl. 13:41

Det er vigtigt, at vi informerer klart og tydeligt til vores undervisere, som situationen udvikler sig. Her er forslag til en tekst, I kan sende ud på mail. 

 

Kære underviser i LOF 

Statsministeren har opfordret til at lukke landet. Denne opfordring følger vi naturligvis i LOF. Vi udskyder derfor undervisning og alle aktiviteter i minimum to uger. Vi kontakter alle deltagere og meddeler dem, at undervisningen foreløbig er udskudt. I forhold til information til dine deltagere, behøver du derfor ikke gøre noget.

Langt de fleste af de aktiviteter, der nu indstilles, kan gennemføres på et senere tidspunkt, når samfundet igen lukker op. Det er i det lys, at vi ikke aflyser, men udskyder undervisningen.

Reglerne jf. lønbekendtgørelsen §10 er, at vi som organisation kun må udbetale løn for afholdte timer, med undtagelse af timer der er aflyst mindre end en uge før. Vi kan derfor kun udbetale løn for timer afholdt i ugen efter, vi har aflyst.

Når samfundet lukker op igen, vil vi se på, hvordan vi kan få planlagt de manglende undervisningsgange, således at deltagerne kan få deres undervisning, og du som underviser kan få resten af din løn.

Vi takker for din forståelse og fleksibilitet og håber, du undgår for mange konsekvenser af coronavirus. Pas godt på dig selv og dine pårørende.

Mange hilsner

Skoleleder XXX

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling