Information til deltagere

16. marts 2020 kl. 13:44

Det er vigtigt, at I vi holder vores deltagere opdaterede, som situationen udvikler sig. Her finder I et forslag til en tekst, I kan sende til jeres deltagere. Send teksten via mail og nyhedsbreve. Sørg også for, at informationerne er synlige på jeres hjemmeside og facebook. 

Kære deltager i LOF

Statsministeren har opfordret til at lukke landet ned. Denne opfordring følger vi  naturligvis i LOF. Alle aktiviteter er derfor udskudt i foreløbig 14 dage.  

Langt de fleste af de aktiviteter, der nu indstilles, kan gennemføres på et senere tidspunkt, når samfundet igen lukker op. Derfor aflyser vi ikke, men udskyder. Derfor kan vi som udgangspunkt heller ikke betale dit deltagegebyr tilbage, hverken helt eller delvist. 

Når vi er kommet ud på den anden side, vil vi se på, hvordan vi kan få planlagt de manglende kurser, således at du kan modtage din undervisning.

Vi glæder os til at genoptage vores arbejde for at skabe indholdsrige og lærende aktiviteter for voksne i stærke fællesskaber. Når vi ved, hvornår den tid kommer, vil du høre fra os. 

Vi håber på jeres forståelse. 

Pas godt på jer selv og hinanden.

Mange hilsner

Skoleleder
XXX

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling