Debatmøder om et fremtidssikret LOF

12. oktober 2020 kl. 12:52

LOF´s landsorganisation indbyder til tre debatmøder om forretningsudvalgets forslag til ny centerstruktur i LOF. Møderne holdes for at give alle LOF'ere mulighed for at kommentere forslaget. Alle LOF'ere er velkomne til møderne.

LOF's forretningsudvalg har udarbejdet et forslag til ny struktur for LOF. Forslaget indebærer, at der etableres 8 regionale centre, som får ansvar for administrative opgaver. Forslaget blev præsenteret og debatteret på LOF's årsmøde den 19. september. Kommentarerne fra årsmødet er nu indarbejdet i det forslag, som præsenteres på de regionale møder.

LOF's landsformand, Kim Valentin, og sekretariatsleder Per Paludan Hansen præsenterer forslaget på tre regionale debatmøde.

Viborg, mandag den 9. november
Middelfart, mandag den 23. november
Roskilde, onsdag den 2. december

Tilmeld dig ét af debatmøderne på lofnet.dk/kurser
På grund af corona er der et begrænset antal pladser. Møderne afvikles efter de gældende retningslinjer, så alle trygt kan deltage.

Fælles løsning
Forretningsudvalget og sekretariatslederen lægger vægt på, at løsningen skal findes i fællesskab.
- Det er vigtigt, at vi laver en samlet model. Derfor kommer vi alle til at skulle give os lidt. Der er ikke nogen, der kommer til at sige, det var min model, sagde Kim Valentin på Årsmødet.

Læs mere om debatten fra Årsmødet i artiklen God debat om LOF's nye struktur.


 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling