Corona og LOF - her er dit overblik

16. marts 2020 kl. 11:53

Al aktivitet i LOF er indstillet i foreløbig 14 dage. Der er flere forhold, vi alle skal være opmærksomme på. Her er et overblik over, de ting, der er vigtigst at gøre først.

Undervisningen er udsat
Vores udgangspunkt er, at de aktiviteter, vi aflyser nu, kan gennemføres på et senere tidspunkt. Der er vigtigt, at I melder ud, at undervisningen er udsat - ikke aflyst. Har I foredrag eller andre enkeltstående arrangementer, så forsøg at lave en aftale med oplægsholderen om, at arrangementet gennemføres på et andet tidspunkt.

Løn og deltagergebyr
Eftersom undervisningen er udsat, skal deltagerne ikke have deres penge tilbage. Hvis deltagerne henvender sig, så fortæl, at vi arbejder på at gennemføre undervisningen eller foredraget, når samfundet igen lukker op.

Underviserne har krav på at få løn for undervisning, der udskydes eller aflyses med mindre end en uges varsel. Gav I jeres undervisere besked torsdag den 12. om, at deres aktivitet skulle udskydes, har underviseren altså krav på løn til og med onsdag den 18. marts.

Udsættelse af betaling af A-skat
Regeringen har iværksat forskellige initiativer for at afbøde konsekvensen af nedlukningen af store dele af det danske samfund. Et af disse initiativer er udsættelse af betaling af A-skat og AM-bidrag i fire måneder. For at være omfattet af denne ordning skal jeres afdelinger være registreret i CVR registret i kategorien "små og mellemstore virksomheder" eller "store virksomheder". I kan se jeres registrering i CVR registret på https://datacvr.virk.dk/data/.

Hold dig orienteret
Vi er i en situation, som ingen har kunnet forudse, og som vi ikke har været i før. Det er derfor vigtigt, at du holder dig orienteret, og at du hjælper dine bestyrelse og din skoleleder med at holde sig opdateret. Vi samler den information, der er relevant for LOF på lof.dk/corona. Kig også på lofnet under nyheder. 

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling