Midler fra lokalforeningspuljen fordelt

24. september 2019 kl. 15:31

De sidste midler fra oplysningsforbundenes lokalforeningspulje er nu fordelt. Tre LOF-afdelinger har fået penge til udviklingsprojekter og materialer, der støtter aftenskolens lokale virke.  I 2019 har der været tre ansøgningsrunder til lokalforeningspuljen. I alt har 28 LOF-afdelinger fået mider fra puljen, der nu er lukket for i år.

LOF Syd, LOF Lolland Vest og LOF Ringsted har i denne uge modtaget en mail med en god nyhed. De tre afdelinger har nemlig fået midler til de projekter, de har søgt om støtte til gennem lokalforeningspuljen. LOF Lolland Vest har fået penge til at købe førstehjælpsdukker, en hjertestarter og ansigtsmasker til afdelingens førstehjælpsdukker. LOF Syd kan se frem til at gennemføre en strategiproces for bestyrelse og skoleleder. LOF Ringsted har søgt om og fået midler til at styrke samarbejdet i hele organisationen med henblik på at øge den fælles forståelse af afdelingens folkeoplysende værdier.   

Ansøgningsrunden med deadline i august var tredje og sidste runde i 2019. Interessen for lokalforeningspuljen har generelt været stor i LOF. I løbet af de tre runder i 2019 har 38 afdelinger søgt om midler. Heraf er 28 ansøgninger imødekommet. Puljen har givet maksimum 25.000 kroner per afdeling. Pengene er gået til meget forskellige projekter så som bestyrelsesudvikling, markedsføring, materialer, brug af sociale medier og inventar.

Pengene til puljen kommer fra Spillehalsmidlerne, som lokale spillehaller tidligere kunne udlodde til lokale, almennyttige formål. Oplysningsforbundenes Fællesråd vil nu evaluere processen og beslutte, om det vil være muligt at søge om midler fra puljen igen i 2020.

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling