Materiale klar til mental sundhedsuge: Møder på tværs

26. september 2019 kl. 11:27

Netværket ABC for mental sundhed har udnævnt uge 41 til "Mental sundhedsuge." Temaet for ugen er Møder på tværs. På netværkets hjemmeside kan I nu finde det flotte kampagnemateriale. I kan også finde en liste over de aktiviteter, der allerede er planlagt. Brug både listen og materialet til at sætte fokus på LOF.  


Hele uge 41 sætter medlemmerne af netværket ABC for mental sundhed fokus på aktiviteter, der kan øge danskernes mentale velbefindende. Uge 41 er valgt, fordi WHO har udnævnt den 10. oktober til World Mental Health Day. Temaet for ugen er "Møder på tværs".

LOF og alle LOF's afdelinger er en del af netværket ABC for mental sundhed. Det er derfor oplagt at bruge uge 41 som en anledning til at sætte fokus på de gevinster, vores aktiviteter har for deltagernes mentale sundhed.

Liste over aktiviteter 
På ABC for mental sundheds hjemmeside kan I se, hvad der sker i hvilke kommuner, og hvad andre organisationer har arrangeret. Find listen under menupunktet "uge 41"
Brug listen til at få idéer til, hvordan LOF kan være med. Brug også gerne listen til at finde en samarbejdspartner og hør, om I skal lave noget i fællesskab.

Markedsføringsmateriale
ABC stiller også flot markedsføringsmateriale til rådighed. I kan finde seks små film, som I kan bruge på Facebook eller på jeres hjemmeside. 

Find tre film med overskriften: Fællesskaberne kan være tæt på
Find tre film med overskriften: Vi behøver ikke være ens for at være med i fællesskabet

Se også, hvad der ligger på hjemmesiden under Plakater
Har I brug for ballonger, nipnappere eller foldere til en begivenhed, så kontakt Dorthe Lykke Olesen på dlo@lof.dk

Facebook

ABC for mental sundhed lægger meget af materialet ud på deres facebookside, som I finder her: facebook.com/abcformentalsundhed/. Del gerne de opslag, der giver mening for jer. 

I uge 41 sætter landsorganisationen forkus på den mentale sundhedsuge gennem opslag på vores facebookside. I er velkomne til at dele opslagene på jeres afdelings facebooksider og på denne måde bakke op om sundhedsugen. 
Find landsorganisationens facebookside her: facebook.com/LOFdk/

Har I brug for hjælp til Facebook eller markedsføring, så kontakt kommunikationskonsulent Signe H. Damkjær på shd@lof.dk

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling