Bliv medudbyder af en rejse til Amalfikysten i 2020

1. maj 2019 kl. 21:28

Nu har din afdeling igen mulighed for at udbyde en spændende rejse til Italien med meget professionelle partnere. LOF, Albatros Travel og Jyllands-Posten står for en rejse til Amalfikysten i april 2020. Din afdeling kan profilere sig på rejsen og få 200 kr. per deltager, der kommer fra jeres postnummer. 

 

Vil du have  en spændende rejse med i dit program eller bruge den som godt indhold til din hjemmeside og på Facebook, så kan du blive medudbyder af vores rejse i 2020. LOF, Albatros Travel og Jyllands-Posten arrangerer en rejse til Amalfikysten med fokus på kulturarvsaktiviteter. Turen varer i 8. dage med afrejse 17. april. Der er tilmeldingsfrist 1. februar. 

Find rejsebrochuren og læs mere om rejsen til Amalfikysten her
Se billederne til rejsen i LOF's billedbank

Det får du som medudbyder
Som medudbyder får du mulighed for at få en flot og gennemarbejdet rejse på programmet uden det store arbejde og uden ansvar. Din afdeling kan profilere sig på rejsen ved at synliggøre den på hjemmesiden, på Facebook og i jeres trykte materiale. Er du registreret som medudbyder, vil du også modtage 200 kroner per solgt billet fra en deltager i din afdelings postnummer.

Når du er medudbyder, får du adgang til billeder, pdf-filer og en anvisning til, hvordan du bruger materialet på din hjemmeside og jeres facebookside. Albatros tager imod tilmeldinger og LOF og Jyllands-Posten står for markedsføringen.

Læs mere om rejsen til Amalfikysten her

God erfaring
Rejsen til Amalfikysten er den fjerde rejse, som LOF udbyder i samarbejde med Albatros Travel og Jyllands-Postens læserkluib. I næste uge rejser en gruppe deltagere til Toscana og Cinque Terre. I 2018 gik turen til Malta, og året før inviterede vi på en tur til Dansk Vestindien. Den røde tråd for samarbejdet er gode kulturhistoriske rejser, der introduceres af en dygtig guide og opleves i et trygt fællesskab.  

Har du spørgsmål til rejserne, så  kontakt udviklingskonsulent Dorthe Lykke Olesen på  eller tlf.: 40213473

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling