Aksel Riber: Aftenskolerne er en samlingskraft

21. juni 2019 kl. 13:22

På Folkemødet viste vinderen af Danmarks bedste portrætmaler, Aksel Riber, præcis hvor dygtig, man kan blive i aftenskolen. LOF og de andre oplysningsforbund havde nemlig arrangeret en samtale kunstneren og Mogens Jensen (S) mens politikeren blev portrætteret.

- Aftenskolerne er en ressource for dig selv som person, men det er også en ressource for samfundet. Jeg ser aftenskolerne som en samlingskraft.
Disse ord kom fra kunstneren Aksel Riber, mens han var i gang med noget af det, som aftenskolen har gjort ham rigtigt god til - nemlig at portrættere.
I aftenskolen handler det ikke kun om at blive god til noget - men i høj grad om at blive god til noget sammen med andre, sagde Alex Riber.

Portrætmalingen og samtalen fandt sted på Folkemødet med John Meinert, direktør for AOF Danmark, som moderator. Arrangement var iscenesat af LOF og de fire andre oplysningsforbund som en del af vores fælles kampagne; #Aftenskolerne - når du vil være rigtigt god til noget."

Collage portræt
Fotograf: Laura Nielsen, Fora

Glæden var stor, da selve portrættet blev overrakt til Mogens Jensen senere på dagen. 
- Det fungerede rigtigt godt på den måde at vise, at aftenskolen er et sted, der giver folk mulighed for at udvikle sit talent til et niveau, hvor man bliver mester, siger Per Paludan Hansen.

Kampagnen #Aftenskolerne - når du vil være rigtigt god til noget kører lige nu på Facebook. Del kampagnens mange flotte videoer og billeder Facebook.com/LOFdk

Læs mere om kampagnen her

Læs mere om LOF på Folkemødet i artiklen Synlighed og samarbejde på Folkemødet 2019

 

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling