Ny fælles kampagne: Aftenskolerne – Når du vil være rigtigt god til noget

16. maj 2019 kl. 14:13

I juni lancerer de fem oplysningsforbund den landsdækkende kampagne #AFTENSKOLERNE -  NÅR DU VIL VÆRE RIGTIGT GOD TIL NOGET. Vi inviterer alle LOF's afdelinger til at være med. Brug det flotte kampagnemateriale på Facebook og skab synlighed om jeres aftenskole. Del og like kampagnen på Facebook og bed dit netværk om at gøre det samme. 

Aftenskolerne er det oplagt valg, når man vil være rigtigt god til noget. Det gælder uanset, om man tager en gammel interesse op, eller har et privat eller professionelt behov for at lære en noget nyt. Det budskab skal vi arbejde sammen om at få ud til deltagere og potentielle deltagere over hele landet. 

Find kampagnematerialet under lof.dk/billedbank # Aftenskolerne - når du vil være rigtigt god til noget.

Derfor er LOF gået sammen med AOF, DOF, FOF og Fora om en stor synlighedskampagne, hvor vi brander aftenskolerne. Kampagnen er bygget op om sloganet "#AFTENSKOLERNE - NÅR DU VIL VÆRE RIGTIGT GOD TIL NOGET". Alle LOF's afdelinger kan bruge kampagnen til at få synlighed og dermed nå ud til nye deltagere.

Indhold til din Facebookside
Kampagnen består af flotte, sjove og meget professionelle biller og videoer, der alle har overskriften #AFTENSKOLERNE - NÅR DU VIL VÆRE RIGTIGT GOD TIL NOGET. Det første opslag bliver lagt ud tirsdag den 11. juni på www.facebook.com/LOFdk

LOF's landsorganisation lægger herefter to opslag ud om ugen. Når I deler opslagene, kan I sætte et link ind til jeres egen hjemmeside, så folk ved, hvor de skal tilmelde sig. Hvis I opfordrer jeres bestyrelser, frivillige og undervisere til at dele opslagene i deres netværk, kan I nå ud til rigtigt mange mennesker. Dermed får I større synlighed og flere deltagere.   

Sådan deltager du i kampagnen

  1. Følg facebooksiden www.facebook.com/LOFdk
  2. Del et opslag på din afdelings side hver tirsdag og hver torsdag i uge 24., 25., og 26.
  3. Bed alle i bestyrelsen og gerne jeres undervisere og deltagere om at dele opslagene

Collage 2 billeder

To eksempler på billeder til opslag

Sådan forbereder du kampagnen
Jo flere delinger og likes opslagene får, jo mere synlige bliver de på Facebook. I kan derfor allerede nu invitere jeres deltagere, undervisere og øvrige netværk til at like jeres facebookside. 

Tanken er, at opslagene både skal skabe synlighed og generere trafik ind til jeres hjemmeside. Sørg derfor for, at jeres hjemmeside er opdateret, og at I har lagt hold ind for den kommende sæson. I august og september fortsætter vi kampagnen for at sætte fokus på sæsonstart. Der er altså flere flotte videoer og billeder på vej. 

I er også velkomne til at bruge materialet i jeres nyhedsbrev, i jeres tryksager og på jeres hjemmeside.

Flere kampagneindsatser
#AFTENSKOLERNE - NÅR DU VIL VÆRE RIGTIGT GOD TIL NOGET er også overskriften på det arrangement, vi har på Folkemødet på Bornholm i samarbejde med de øvrige oplysningsforbund. 
Lære mere om LOF's deltagelse på Folkemødet her

Under samme overskrift deltager vi på kulturmødet på Mors til august, hvor vi uddeler Aftenskolernes Pris.

Har I spørgsmål til kampagnen, er I velkomne til at kontakte kommunikationskonsulent i LOF's landsorganisation Signe H. Damkjær shd@lof.dk

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling