Indbydelse til Årsmøde 2018

12. april 2018 kl. 10:53

Deltag i LOF's årsmøde den 26. maj. Om formiddagen inviterer vi til to inspirerende foredrag om henholdsvis frivillig ledelse og EU-oplysning. Efter frokost gennemfører vi Årsmødet med valg af formand, næstformand og 6 medlemmer til LOF's landsstyrelse.

Vi glæder os til at se dig til LOF's årsmøde den 26. maj fra 10:00 - 15:30. Årsmødet holdes på Hotel Comwell i Middelfart. Formand for LOF's landsorganisation Kim Valentin byder velkommen, hvorefter vi fortsætter med to spændende foredrag. Kim Gørtz og Mette Mejlhede fra Copenhagen Coaching Center gør os klogere på ledelse af frivillige. Herefter fortæller Jens-Kristian Lütken, næstformand i Europabevægelsen om EU-oplysning i netværket "Vi vil Europa", som LOF for nylig er blevet en del af.

Læs mere om oplægget Ledelse af frivie viljer

Læs mere om oplægget Vi vil Europa

Få indflydelse
Vi håber at se så mange aktive LOF'ere som muligt. Årsmødet er LOF's højeste myndighed. Det er her vi gør status over årets gang i organisationen, drøfter det kommende års aktiviteter og vælger landsorganisationens organisatoriske ledelse. Det er dem, der deltager aktivt i årsmødet, der har indflydelse på de beslutninger, der træffes om LOF's fremtid.

Se hele invitationen og programmet for årsmødet her
Tilmeld dig årsmødet her

 

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling