Foredrag om Italien - og godt samarbejde med Albatros

10. januar 2019 kl. 13:33

Fredag den 11. januar arrangerer LOF-Skolen foredrag om Italien i samarbejde med Albatros Travel. Foredraget foregår i København, Tøndergade 16, 2 fra 17.30 - 19.00 og fungerer som en optakt til LOF og Albatros Travels rejse, som flere LOF-afdelinger er medudbydere af. Foredraget er også et udtryk for et godt samarbejde mellem LOF og Albatros.

Er du i København fredag den 11. januar, kan du høre mere om Italien, italienerne og landets spændende kulturarv. Dansk-italieneren Kim Ferrigno fortæller levende om Italien som rejsemål. I løbet af aftenen får deltagerne indblik i landet, der har flest steder på UNESCO's Verdensarvsliste, og som desuden rummer ca. halvdelen af verdens kunstskatte.

Rejse og foredrag
Foredraget er arrangeret af LOF-Skolen i samarbejde med Albatros Travel. LOF-Skolen er som flere andre LOF-afdelinger medudbydere af kulturarvsrejsen til Italien i starten af maj. LOF arrangerer rejsen i samarbejde med Albatros og Jyllands-Posten. Rejsen ledes lige som foredraget af Kim Ferrigno. Læs mere om kulturarvsrejsen her.

Uanset, om du deltager i LOF's rejse eller ej, er foredraget relevant, hvis du har øje for Italien som feriemulighed.

God samarbejde med Albatros
Foredraget og den næsten udsolgte kulturarvsrejse i maj er et udtryk for et godt og givende samarbejde mellem LOF og Albatros.
- Gennem Albatros får vi adgang til et flot foredragslokale midt i København, ligesom vi har et godt samarbejde om markedsføringen. Vi glæder os til at udvikle samarbejdet og tilpasse det flere af organisationens aktiviteter, siger udviklingskonsulent i LOF's landsorganisation Dorthe Lykke Olesen. 

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling