Tiltræk nye kunder med sæsonstartstilbud

30. august 2017 kl. 13:37

Sæsonstarten er i fuld gang, og de faste deltagere har sikkert allerede skrevet sig op til deres yndlingsunderviser. Vil I have nye kunder i butikken, skal I dog gøre noget ekstra for at få dem til at få øje på jer. Særlige sæsonstartstilbud så som introtimer, åbent hus og mulighed for at snuse til aktiviteterne, før man binder sig på almindelige vilkår, er nogle gange med til at sælge pladser til folk, der ikke tidligere har været aktive i aftenskolen.

Snusehold
- Mange synes ikke, de vil binde sig til noget nyt, hvis holdet løber over 12 mødegange. Så derfor får de tre gange til en lav pris. Vores erfaring er, at de fleste "snusere" herefter fortsætter på holdet sammen med de øvrige deltagere, siger Merete Højgaard, skoleleder i LOF Trekanten.
Administrativt foregår det sådan, at enkelte pladser på et almindeligt hold reserveres til deltagere, der gerne vil prøve aktiviteten af.
- Jeg gør det med hold, hvor der lige mangler et par deltagere, og hvor jeg har vurderet, at jeg vil køre holdet alligevel, også selvom det skulle vise sig, at "snuserne" ikke vælger at fortsætte. Når vi gennemfører holdet, opretholder vi også vores tilskud fra kommunen, og desuden fortsætter langt de fleste, siger hun. I LOF Trekanten er det mest bevægelsesholdene, nye deltagere har mulighed for at snuse til.
- Jeg har for eksempel et tilbud om snusegange på vores familieyogahold, fordi det er en helt ny aktivitet hos os, og fordi jeg kunne se, at der godt kunne være lidt flere deltagere, siger Merete.

Introdag og gratis prøvetime
LOF MidtVest - Ikast & Herning og LOF Jammerbugt forsøger at lokke nye kunder til med en gratis prøvetime. Også LOF Midtjylland gør noget særligt ud af at introducere deres nye tilbud. I lørdags inviterede afdelingen til en inspirationsdag, hvor de fremmødte fik en forsmag på nye bevægelseshold
 - Til inspirationsdagen har man mulighed for at få en smagsprøve på, hvad der foregår på holdet, inden man tilmelder sig. Vi vælger altid at præsentere de nye hold på inspirationsdagen, hvis det kan lade sig gøre. Det kan også være hold, hvor der er en ny underviser, eller hold, der kører fint, men hvor der er plads til flere, siger Lone Dahl Klausen, kursussekretær i LOF Midtjylland. På dagen fik deltagerne også et foredrag med Dennis Krogsdal Madsen, som gennem en livsstilsændring har tabt 49 kilo.
- Vi synes, begrebet livsstilsændring passer fint til vores deltagere, da mange efterhånden har som mål at leve sundere, fremfor blot at tabe sig ved en striks kur, siger Lone Klausen.   

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling