SEO - Er du synlig for Google?

4. oktober 2017 kl. 21:29

Søgemaskineoptimering (SEO) er en vigtig del af markedsføringen i LOF. SEO handler om, at jeres afdelings hjemmeside og jeres kurser bliver vist i stedet for konkurrentens, når nye kunder søger efter dem via søgemaskinen Google. Lær mere på vores SEO-kursus den 16. november i Kolding. 


Deltag i SEO-kurset i Kolding den 16. november. Læs mere og tilmeld dig her
.

Arbejd med SEO
Er jeres afdeling synlig, når en ny kunde leder efter en bestemt aktivitet via søgemaskinen Google? Når man for eksempel Googler "pilates Faxe" uden at skrive LOF, er det så LOF's kurser, der kommer frem? Hvis ikke er I med til at sende kunderne direkte i armene på konkurrenten. 80 procent køber deres varer fra side 1. Hvis jeres kurser ikke kommer frem her, så er det på tide at gøre noget ved jeres søgemaskineoptimering. 

- 50 procent af vores tilmeldinger kommer fra Google. Men tænk på, hvor mange kunder, vi går glip af, der hvor LOF ikke kommer frem på den første side. SEO er et enormt vigtigt markedsføringsredskab i LOF. Både AOF og FOF bruger ressourcer på SEO, så jeg er overbevist om, at vi også bliver nødt til at gøre det, hvis vi skal klare os i konkurrencen, siger Jacob Kofoed,  IT-konsulent i LOF's landsorganisation. 

SEO-kursus den 16. november
Er din afdeling endnu ikke kommet i gang med SEO, eller vil du gerne have de grundlæggende ting genopfrisket, så har du chancen på vores SEO-kursus den 16. november. 

På kurset får du en introduktion til, hvad SEO er. Du lærer, hvordan du ved hjælp af små justeringer på din hjemmeside bliver mere synlig for Google og dermed får nye kunder. Vi taler om, hvorfor SEO er en vigtig del af jeres markedsføringsstrategi og giver eksempler fra LOF afdelinger, der har fået større synlighed ved at fokusere på SEO. 

Læs mere og tilmeld dit SEO-kurset her.

SEO virker
Det er enkelt at arbejde med SEO, og det virker. Udfordringen er, at resultaterne først viser sig efter et stykke tid, fordi det tager tid for Google at registrere, de ændringer, vi laver på hjemmesiderne. LOF har det sidste års tid haft et samarbejde med virksomheden S360, som blandt andet har analyseret, hvilke søgeord det giver bedst mening for de enkelte LOF afdelinger at satse på.

LOF Midtjylland har været med i samarbejdet fra begyndelsen. Antallet af kunder, der har fundet LOF Midtjyllands hjemmeside via Google i sæsonstartperioden 1. juni til 1. oktober, er steget med 25 procent i forhold til samme periode sidste år. Hele LOF er gået fra 99000 besøg i 2016 til 109000 besøgende, der har fundet LOFs hjemmesider via Google i samme fire måneder i 2017.

- Det kræver lidt tålmodighed at arbejde med SEO, men det gode er, at arbejdet bærer frugt. Vi har mange gode resultater fra de afdelinger, der er begyndt at arbejde med SEO. Netop fordi det tager tid, før resultaterne viser sig, er det meget vigtigt, at alle LOF afdelinger hurtigst muligt får en forståelse for, hvad SEO er, og hvad der skal til for at komme i gang. Vi håber derfor, at mange vil deltage i SEO-kurset den 16. november, slutter Jacob.

Læs mere og tilmeld dig SEO-kurset her

 


 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling