Sådan skaber du interessant indhold på Facebook

6. oktober 2017 kl. 12:42

Facebook et vigtigt markedsføringsredskab i LOF. Hvis man for alvor vil udnytte mediet, kræver det, at du kan skabe godt og interessant indhold, der engagerer følgerne på jeres facebookside. Det kan du lære mere om på kurset Facebook: Fokus på indhold den 31. oktober fra 16 -20  i Valby. 


Fakta om Facebook
3.5 million danskere har en profil på Facebook. 59 procent af os bruger Facebook hver dag. Gruppen på 40 år og derover strømmer til Facebook, og folk over 65 år er også rigtigt godt med. På Facebook kan du hurtigt nå ud til en bestemt målgruppe og gøre opmærksom på tilbud, der måske ikke er kommet med i jeres trykte program. 

Kort sagt er Facebook et vigtigt medie at tænke med i jeres afdelings markedsføringsstrategi. Men hvis I vil fastholde de følgere, I har og udnytte Facebooks store mulighed for at fortælle dem om, hvem LOF er, og hvad I tilbyder, skal I fokusere på jeres indhold.

Skab godt indhold

Kun 25 procent af jeres opslag må direkte opfordre til køb.
Heldigvis er der mange andre muligheder for at skabe gode, sjove, informative, underholdende og debatskabende facebookopslag. Opslag der viser, hvem I er og hvad I har på hylderne. Det gode indhold gør, at I får flere følgere, og at følgerne selv vender tilbage til netop jeres facebookside, for at se, hvad I har på programmet. 
Den 31. oktober holder vi facebookkursuset "Facebook: Fokus på indhold." Det foregår fra kl. 16 - 20 på LOF's sekretariat i Valby. Kurset holdes i samarbejde med Fora.

Læs mere og tilmeld dig her
 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling