Puljemidler til Forskningens Døgn 2018

4. oktober 2017 kl. 21:34

Forskningens Døgn er en landsdækkende videnskabsfestival, der finder sted hvert år i hele uge 17. På Forskningens Døgn kan man opleve alle former for arrangementer, der formilder forskning og forskningsresultater for børn, unge og voksne. formålet er at inddrage borgerne i forskning og skabe flere relationer mellem samfund og forskere.

Søg om støtte
Din LOF-afdeling kan søge om støtte til en eller flere aktiviteter under Forskningens Døgn. Aktiviteterne skal gennemføres inden for formålet med Forskningens Døgn og skal formidle forskningsbaseret viden. Formidlingen kan forestås af forskere selv, men også af forskerstuderende samt forsknings- og kulturformidlere.

Rene foredragsarrangementer støttes ikke, da disse arrangementer i forvejen understøttes økonomisk i regi af Bestil en Forsker-ordningen. Dog kan der opnås støtte til aktiviteter, hvori der indgår et eller flere foredrag, forudsat at det ikke er det bærende element.

Du kan søge om støtte til køb af tjenesteydelser, det vil sige "udgifter ud af huset". Der kan ikke søges støtte til køb af udstyr, intern løn, driftsudgifter, udgifter til persontransport og forplejning. Der er ansøgningsfrist den 9. januar 2018 kl. 12.00. Svar på ansøgningen følger inden den 9. februar.

Du kan læse mere om puljemidlerne og ansøgning på  Uddannelse- og Forskningsministeriets hjemmeside.

 

 

 

 

 

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling