Kom til Idétræf 3. 4. februar 2018

13. december 2017 kl. 15:30

Så er vi klar med programmet til Idétræf 2018, som holdes den 3. og 4. februar på Hotel Svendborg. Vi glæder os til at se så mange aktive LOF'ere som muligt til et par inspirationsrige og hyggelige dage, hvor udviklingsarbejdet er i centrum. Vi har i år valgt temaet: "Folkeoplysning i en omskiftelig tid."

Idétræf er LOF's årlige udviklingskonference. Det er her, I får ny viden og inspiration til udviklingsarbejdet i jeres afdeling gennem sparring, erfaringsudveksling og en række oplæg og moduler, der er skræddersyet til netop vores virkelighed. Det sker den 3. og 4. februar på Hotel Svendborg på Sydfyn.

Læs mere om Idétræf og tilmeld dig her - Tilmeldingsfrist 12. januar

Se invitationen til Idétræf her

Folkeoplysning i en omskiftelig tid
LOF skal være klar til at møde de udfordringer, danskerne har - også i fremtiden. Digitalisering og disruption medfører allerede store forandringer i vores dagligdag. Hvad er vores opgaver som oplysningsforbund, og hvordan ruster vi vores organisation til at løfte dem? Det er nogle af de spørgsmål, vi vil arbejde med på Idétræf under temaet: "Folkeoplysning i en omskiftelig tid".

Program
Programmet er sat sammen af foredrag i plenum, selvvalgte moduler i mindre grupper og vores løsningsgalleri, som består af små korte oplæg og debat. I kan blandt andre møde forhenværende minister Bertel Haarder, professor Vincent Hendricks, forfatter Lene Andersen, formand for Coop Lasse Bolander og formand for LOF's landsorganisation Kim Valentin.

Læs mere om de enkelte foredragsholdere her.

Lørdag og søndag har I selv mulighed for at vælge de moduler, der passer bedst til netop jeres afdeling. Ved tilmelding skal I angive, hvilke moduler, I ønsker at deltage I. 
Læs mere om modulerne her

Lørdag aften inviterer vi til festmiddag og underholdning med vokalgruppen Fontana

Saml de gode kræfter
Vi glæder os til at se jer I Svendborg og opfordrer til, at I deler oplevelsen og erfaringen med flere i afdelingen.

- Tag en snak inden jul med bestyrelsen, og få samlet de gode kræfter. Fyld bilen op, og fordel jer på forskellige moduler. Idétræf er en helt anden oplevelse, når man er flere afsted - ikke mindst er det en stor fordel, når man kommer hjem og skal omsætte idéerne til virkelighed, siger udviklingskonsulent i LOF, Dorthe Lykke Olesen, der står bag planlægningen af dette års Idétræf.

Læs mere om Idétræf 2018 her
Tilmeld dig Idétræf inden fredag den 12. januar

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling