Få flot presseomtale uden arbejde

9. august 2017 kl. 21:33

Vil du gerne have din afdeling i medierne stort set uden arbejde? Så kan du bruge de to flotte pressehistorier om sundhed, vi har gjort klar til jer. Vi har lavet et interview med sundhedsinnovator Peter Thybo, som taler om, hvordan aftenskolen styrker deltagernes mentale sundhed. I den anden pressehistorie udtaler professor og sundhedsekspert Bente Klarlund, at aftenskolernes fællesskab styrker motivationen til at dyrke motion.  

Pressemeddelelserne ligger klar med billeder på lofnet. Det eneste, du skal gøre, er, at udskifte navnet med din egen afdeling, så har du en rigtig god historie tilden lokale presse.
Læs mere og find pressematerialet med Peter Thybo her
Læs mere og find pressematerialet med Bente klarlund her 

Dejlig nemt
Karina Vinzent, som er skoleleder i LOF Nordvestsjælland, har med succes brugt begge pressemeddelelser. I juli blev Peter Thybos syn på aftenskolen og mental sundhed til en flot artikel i Nordvestnyt.
- Det var jo dejlig nemt. Det eneste, vi gjorde, var at skifte navnet på afdelingen ud og så sende den af sted med et billede af Peter Thybo.

Brug den
Karina Vinzent mener, at de lokale medier er glade for historierne, fordi de indeholder interessante synspunkter og gode pointer fra mennesker med indsigt i emnet.
- Nogen gange kan det være svært selv at finde pressehistorier med kød på. Artiklen med Peter Thybo har et budskab om, at aftenskolerne er mere end bare et tilbud om kurser, men at der også ligger nogle tanker bag. Brug den, lyder Karina Vinzents opfordring til andre afdelinger.
- Brug den! Lyder hendes opfordring til andre afdeling. 

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling