Deltag i Aftenskolernes Pris og støt dine kolleger

10. august 2017 kl. 14:17

Onsdag den 20. september afholdes Aftenskolernes Pris på Borups Højskole i København. Aftenskolernes Pris er aftenskolernes Oscarfest, og vi er meget stolte af, at LOF er nomineret i hele tre kategorier. Deltag i festen og støt dine LOF- kolleger og kom samtidig hjem med hovedet fuld af nye idéer.

Onsdag den 20. september bliver en særligt spændende dag for LOF. Her afgøres det nemlig, om vores tre nominerede LOF-afdelinger vinder én af priserne ved uddelingen af Aftenskolernes Pris.

  • Demokratiprisen: LOF Ringkøbing-Skjern
  • Sundhedsprisen: LOF Holstebro-Struer
  • Aftenskolens ildsjæl: Anders Jessen, formand for LOF Syd

LOF har et begrænset antal billetter til selve prisfesten. Ønsker du at deltage, så skriv til kommunikationskonsulent Signe Damkjær på shd@lof.dk. Billetterne er gratis. Ud over selve prisuddelingen vil der være et debatarrangement med deltagelse af blandt andre kulturminister Mette Bock (LA) samt underholdning og frokost.

En uafhængig jury har nomineret tre aftenskoler i seks forskellige kategorier. Prisfesten er en rigtig god mulighed for at få nye idéer fra andre aftenskoler og til at få indblik i andre aftenskolers projekter.

I år uddeles følgende priser

  • Demokratiprisen
  • Sundhedsprisen
  • Aftenskolens ildsjæl
  • Integrationsprisen
  • Årets aftenskole
  • Årets aftenskolekommune

LOF's nomineringer

Demokratiprisen
LOF Ringkøbing-Skjern skaber liv i yderområderne ved at arrangere højskoledage i de mindre byer Lem, Kloster, No, Aadum og Hemmet. Juryen har også lagt vægt på, at LOF gennem højskoledagene støtter de lokale frivillige kræfter, som organiserer højskolen. 
Læs hele indstillingen her 

Sundhedsprisen
LOF Holstebro-Struer er nomineret til Sundhedsprisen for afdelingens gode samarbejde med kommunen om sundhedshold. Holdene sikrer, at kommunens borgere har et sundhedstilbud af høj kvalitet i trygge rammer. Det kommer især folk til gode, der har deltaget i et behandlingsforløb, og som nu ønsker at fortsætte træningen i et godt og givende fællesskab.
Læs hele indstillingen her
Læs mere i artiklen Frugtbart sundhedssamarbejde i LOF Holstebro-Struer

Aftenskolens ildsjæl
LOF Syd har en formand, der kan noget ud over det sædvanlige. Anders Jessen forstår, at det at drive aftenskole er en holdsport, og han har et særligt talent for at få andre til at bringe deres kompetencer i spil. Han er drevet af tanken om at gøre noget for og i fællesskab med andre og mener, at man skal yde, før man kan nyde. 
Læs hele indstillingen her

Læs mere om Aftenskolernes Pris på www.aftenskolernespris.dk
Følg også Aftenskolernes Pris på Facebooksiden facebook/aftenskolernespris, hvor mange nyheder vil blive lagt op.  

 

 

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling