Materiale fra Skolelederforum

9. november 2016 kl. 13:45

Den 4. november holdt vi Skolelederforum i Valby. Vi har samlet materialet fra oplægsholderne her. 

Sammen ind i fremtiden
Sammen ind i fremtiden er landsorganisationens nye indsats for bestyrelser. Indsatsen består af en række tilbud, kurser og værktøjer, der gør bestyrelserne i stand til at lede en organisation og en virksomhed i fremdrift. Organisationskonsulent Lene Buerup Andersen præsenterede tiltaget Sammen ind i fremtiden.

Find oplægget Sammen ind i fremtiden her

Tendenser i LOF's programmer
LOF's tilbud spænder bredt både geografisk og aktivitetsmæssigt. Organisationskonsulenterne Dorthe Lykke Olesesen og Jan René Westh skabte overblik over, hvilke tendenser der er at spore i LOF's programmer.

Find oplægget Sæsonprogrammet 2016-2017

Fremtidens helte
Sune Lohse er en af vores nyeste LOF aftaler. På Skolelederforum gav han en forsmag på sit foredrag om værdibaseret børneopdragelse.

Find oplægget Fremtidens helte her
Find dokument med links til oplægget Fremtidens helte her

Markedsføring 
Det bliver mere og mere vigtigt for skoleledere i LOF at fokusere på markedsføring og på, hvilke muligheder vi kan vælge til og fra. Kommunikationskonsulent Signe Damkjær præsenterede de digitale markedsføringskanaler, LOF kan benytte sig af. Skoleleder i LOF Syd, Helle Westergaard Andersen præsenterede sin afdelings erfaringer med at gå fra et trykt program til et indstik i ugeavisen. IT-konsulent Jacob Kofoed gav en række tips til, hvordan man kan skabe salg ved små administrative tiltag.

Find oplægget Markedsføring i LOF her
Find oplægget LOF Din aftenskole her

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling