Kom til Skolelederforum - Vi har en plan!

26. oktober 2016 kl. 11:55

Fredag den 4. november afholder vi Skolelederforum i Valby. Er du skoleleder, og har du endnu ikke tilmeldt dig, kan du stadig lige nå det. Vi lover dig en spændende og lærerig dag, der giver dig ny inspiration og mulighed for at diskutere udviklingen i din afdeling med dine skolelederkolleger og sekretariatets konsulenter.

Tilmeld dig Skolelederforum her

Program
Dagen starter med et oplæg om LOF's strategi 2017- 2018 og en præsentation af vores spændende nye projekt for bestyrelser "Sammen ind i fremtiden." Du får også et oplæg om markedsføring, om kommunikation til undervisere og et overblik over, hvad der hitter i andre afdelinger. Og så kan du glæde dig til at møde vores nyeste LOF aftale Sune Lohse, der står bag bloggen og bogen Fremtidens Helte, der handler om, hvordan vi opdrager vores børn, så de bliver handlekraftige, vellidte og respekterede.  

Socialt arrangement
Efter Skolelederforum inviterer vi til et besøg på "verdens mest eksklusive og autentiske Olsen Banden-udstilling," hos Nordisk Film, der ligger lige rundt om hjørnet fra sekretariatet. Vi slutter dagen med spisning, for dem der ønsker det. Tilmelding til museum og/eller spisning til tsb@lof.dk senest 1. november.   

Læs hele programmet her

Tilmeld dig skolelederforum her

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling